EU flag

USA flag France flag German flag Nederland flag Italia flag Ireland flag

Meest bekende hangmatten winkel in Nederland en België.

Sinds 1981 is Maranon de hangmat speciaal zaak van Nederland en België. Dit familie bedrijf heeft zijn reputatie opgebouwd door het leveren van de beste kwaliteit hangmatten ter wereld. De hangmatten en hangstoelen van Maranon worden geproduceerd in Mexico, Colombia, Brazilië en El Salvador. Ook de standaards van Maranon zijn eigen productie en worden met veel zorg vervaardigd van de beste materialen. Er wordt heel veel aandacht besteed aan de afwerking en het zo duurzaam mogelijk produceren van top producten speciaal voor de Europese markt. Maranon verkoopt ook in Zuid-Amerika zijn hangmatten en zij staan daar ook bekend als het meest toonaangevend bedrijf in de hangmat industrie. Omdat u rechtstreeks koopt bij de producent / importeur kunnen wij de beste kwaliteit aanbieden voor zeer scherpe prijzen. Maranon verkoopt geen slechte kwaliteit en te kleine hangmatten en hangstoelen zoals u ziet bij de meeste webshops. Maat, materiaal en afwerking bepalen de kwaliteit en comfort van onze producten en dit zijn dingen waar wij niet op willen bezuinigen.

Naast hangmatten en hangstoelen hebben wij ook een grote klamboe collectie. De klamboe verkopen wij al sinds de 80e jaren en is voor ons een belangrijk export product voor de Franse koloniën en de Amerikaanse markt. Onze muskieten netten zijn gemaakt van hoge kwaliteit muskietennetting en zijn perfect afgewerkt. Wij onderscheiden ons door kwaliteit en design.

Het is mogelijk om onze producten uit te proberen in onze megastore in Aalsmeer. Buiten het seizoen (oktober t/m maart) is de hangmattenwinkel in Aalsmeer geopend op maandag, woensdag en vrijdag van 11:00 tot 15:00. De hangmattenwinkel in Aalsmeer is de grootste hangmattenwinkel in Europa en wij hebben een grote voorraad. Wij versturen onze producten 5 dagen per week wereldwijd.

 

Volg ons op Facebook of Twitter om op de hoogte te blijven van al onze nieuwe producten en nieuwtjes in de hangmatten wereld. Wij waarderen het als u uw mening deelt bij onze product reviews. Voor vragen en advies kunt u ons altijd bereiken per telefoon of email.

Wij versturen ook naar België!  Een hangstoel of hangmat bestellen bij de hangmattenwinkel uit Brussel, Antwerpen, Gent, Luik of Brugge. Levering vaak al binnen 2 werkdagen.