XL - Familie hangmat

Resultaat 1–12 van de 37 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 37 resultaten wordt getoond

Wat er leuker is dan in je eentje in een hangmat liggen? Met meerdere mensen in een hangmat liggen! Dit kan met onze speciale familie hangmat. Doordat deze hangmat maar liefst 185 cm breed is, is hij ook zeer geschikt voor langere mensen. Of u dus op zoek bent naar een extra grote, comfortabele hangmat voor u alleen of een hangmat voor de hele familie: u vindt het bij Maranon!

Voor wie is de familie hangmat geschikt?

Onze familie hangmat zijn veel comfortabeler dan onze eenpersoons hangmat, dat komt door zijn XL-formaat. Doordat de hangmat extra groot is kun je er gezellig met meerdere mensen in liggen of besluiten om lekker alleen van het comfort te genieten.

De XL familie hangmat heeft een minimale ophangafstand van 380 cm, met een minimale hoogte van 175 cm. Omdat deze hangmatten het gewicht van meerdere personen moeten kunnen dragen, is het belangrijk dat ze zwaar belastbaar zijn. Dit wordt dan ook altijd uitvoerig getest tijdens het productieproces. Zo bent u altijd verzekerd van een hangmat van hoge kwaliteit.

Hangmatten in alle soorten en maten

Bij ons kunt u terecht voor familie hangmatten in alle soorten en maten! Zo verkopen wij mooie XL hangmatten van zacht, sterk katoen, handgeweven hangmatten, mexicaanse hangmatten en hangmatten van biologisch katoen. Alle hangmatten worden ook nog eens verkocht in verschillende kleuren. Wij kunnen ons voorstellen dat het lastig wordt om te kiezen. Eén ding dat zeker is? Er zit altijd een familie hangmat bij die volledig aansluit op uw wensen!

Ontdek ons XL assortiment

Kunt u niet wachten om te beginnen met relaxen? Onze medewerkers zorgen ervoor dat u de familie hangmat vindt die bij u past.