Large - één of tweepersoons

Resultaat 1–12 van de 24 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 24 resultaten wordt getoond

Een tweepersoons hangmat is ideaal om samen in te ontspannen, maar biedt ook veel ruimte om alleen in te liggen. Languit in de tuin relaxen in uw hangmat en genieten van de zon, met een goed boek of een lekker drankje. Klinkt heerlijk, toch? Of u nu een hangmat zoekt voor met zijn tweeën of alleen: een large persoons hangmat biedt comfort en ruimte. Maranon helpt u het juiste model te vinden!

Voor wie is deze hangmat geschikt?

Bij Maranon noemen wij de large hangmat eigenlijk niet een één of twee persoons hangmat, omdat hij zowel door 1 als door 2 personen kan worden gebruikt. Voor mensen die langer zijn dan 170 cm raden wij dit model namelijk ook aan als een  één persoons hangmat, omdat voor langere mensen de XL hangmat beter geschikt is om met zijn tweeën in te liggen. Hij is namelijk breder De large hangmat is langer en breder dan het standaard medium eenpersoons model en biedt hierdoor een stuk meer comfort voor langere mensen. Dankzij de breedte is de hangmat, uiteraard ook perfect te gebruiken door twee personen met een lengte van minder dan 170cm

Bent u langer dan 180 cm? Dan adviseren wij u te kiezen voor een XL hangmat. Deze hangmat is  breder dan de large versie. Mensen die langer zijn dan 180 cm kunnen hier comfortabeler diagonaal in liggen.

Let wel altijd op het draagvermogen van de hangmat. Hoe hoger het draagvermogen des te degelijker is de hangmat en kan men ook bepalen welke en hoeveel personen erin kunnen. Onze Premium Braziliaanse hangmatten hebben in werkelijkheid een hoger draagvermogen dan er aangegeven staat, maar wij houden een veilige marge aan.

Hangmatten in allerlei kleuren en uitvoeringen

Onze large twee persoons hangmatten zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Ten eerste kunt u kiezen uit het soort stof. De Mexicaanse hangmatten zijn gemaakt met een open net structuur, onze Braziliaanse en Colombiaanse modellen zijn gemaakt van een dichte stof. Wij raden mensen, die niet gewend zijn een Mexicaanse hangmat met open netstructuur te gebruiken, te kiezen voor een Braziliaanse of Colombiaanse hangmat van gesloten stof. Daar stapt men veel gemakkelijker in. Met de rug naar de hangmat gaan staan en dan met 1 hand de hangmat achter de knie trekken en met de andere hand de hangmat hoog achter u op trekken. Dan rustig erin gaan zitten. NIET ACHTERUIT GAAN LOPEN. De Mexicaanse hangmatten moet men achter zich afrollen. Dat eist wel enige vaardigheid. Wat kleuren betreft hebt u ontzettend veel keuze. Van de kenmerkende felle kleuren tot bescheiden, natuurlijke tinten: in bijna iedere stijl is wel een één of  tweepersoons hangmat te vinden!

Ontdek onze Eén en Tweepersoons hangmatten

Een hangmat koopt u natuurlijk om in te ontspannen. Hij moet zo lekker liggen dat u het er een nacht onder de sterrenhemel in vol kunt houden! Wij helpen u graag de hangmat te vinden die naadloos aansluit op uw wensen!