Accessoires

Toont alle 9 resultaten

Toont alle 9 resultaten

Hangmat en hangstoel bevestigen? Bekijk alle accessoires om uw hangmat te kunnen ophangen.
Heeft u bevestigings materiaal nodig om uw hangmat of hangstoel te kunnen ophangen? Wij hebben verschillende ophangsystemen om uw hangmat te kunnen ophangen. Aan een boom kunt u de hangmat of hangstoel bevestigen met een touw. Binnen in huis is het mogelijk om uw hangstoelen of hangmatten te bevestigen met haken die sterk genoeg zijn om het hoge draagvermogen van onze hangmatten te kunnen houden. Wij hebben haken voor beton of voor hout. Heeft u geen muren, plafond of bomen om de hangmat te kunnen bevestigen dan is het ook mogelijk om voor een standaard te kiezen.
Voor het bevestigen van een hangmat aan muren of plafond van beton adviseren wij de keilbout maar het is natuurlijk ook mogelijk om de hangmat te bevestigen met de universele ophangset. Voor het bevestigen voor de hangstoel aan het plafond hebben we de universele RVS ophangset ontwikkeld die wordt geleverd inclusief touw en goed bevestigings materiaal.

Sinds een aantal jaren hebben wij ook heel handige ophangbanden, die men rond boomstam, tak, balk of enig ander sterke constructie kan bevestigen. waardoor men de hangmat eenvoudig op variabele afstand kan ophangen. Er worden haken of karabijnhaken bijgeleverd, die men op een tiental openingen in de banden kan insteken, dus zodoende kan men zelf de gewende lengte van de verlenging bepalen. Dit gaat zonder het leggen van knopen of enig ander moeilijk hulpmiddel. Her draagvemogen van deze banden houden wij op een veilige 150kg. Concurrenten geven uit competitie overweging vaak een ander hoger draagvermogen op, maar wij houden ons aan de door de fabriek opgegeven waarden .

Kunt u de hangmat of hangstoel niet zelf ophagen dan hebben wij ook hangmat ophanger Bert beschikbaar. Bert hangt al meer dan 20 jaar hangmatten op en is de specialist voor het bevestigen van uw hangmat.
Voor advies over ophang mogelijkheden bel: 020 6225938