Accessoires

Toont alle 10 resultaten

Toont alle 10 resultaten

Hangmat en hangstoel bevestigen? Bekijk alle accessoires om uw hangmat te kunnen ophangen.
Heeft u bevestigings materiaal nodig om uw hangmat of hangstoel te kunnen ophangen? Wij hebben verschillende ophangsystemen om uw hangmat te kunnen ophangen. Aan een boom kunt u de hangmat of hangstoel bevestigen met een touw. Binnen in huis is het mogelijk om uw hangstoelen of hangmatten te bevestigen met haken die sterk genoeg zijn om het hoge draagvermogen van onze hangmatten te kunnen houden. Wij hebben haken voor beton of voor hout. Heeft u geen muren, plafond of bomen om de hangmat te kunnen bevestigen dan is het ook mogelijk om voor een standaard te kiezen.
Voor het bevestigen van een hangmat aan muren of plafond van beton adviseren wij de keilbout maar het is natuurlijk ook mogelijk om de hangmat te bevestigen met de universele ophangset. Voor het bevestigen voor de hangstoel aan het plafond hebben we de universele RVS ophangset ontwikkeld die wordt geleverd inclusief touw en goed bevestigings materiaal.
Kunt u de hangmat of hangstoel niet zelf ophagen dan hebben wij ook hangmat ophanger Bert beschikbaar. Bert hangt al meer dan 20 jaar hangmatten op en is de specialist voor het bevestigen van uw hangmat.
Voor advies over ophang mogelijkheden bel: 020 6225938