Hangstoelen

Resultaat 1–12 van de 32 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 32 resultaten wordt getoond

Hangstoelen collectie van Marañon hangmatten

Marañon verkoopt al hangstoelen vanaf 1992 en wij hebben sindsdien onze collectie steeds verder uitgebreid en verbeterd. Al onze producten zijn van hoge kwaliteit want wij verkopen alleen duurzame producten waar mensen heel lang plezier aan kunnen beleven. Daarom geven wij ook 3 jaar garantie op breuk bij normaal gebruik. Wij hebben veel trouwe klanten en werken wij al soms 30 jaar samen met dezelfde producenten, die voor ons speciale designs en modellen maken.

Wij proberen wel de collectie een beetje overzichtelijk te houden. Het is niet moeilijk om 300 modellen te tonen, maar wij geven er de voorkeur aan uit te zoeken wat wij zelf mooi vinden en de klant niet de stuipen op het lijf te jagen met een onoverzichtelijke hoeveelheid kleuren en strepen.

Waarom een hangstoel bij Marañon kopen?

Hangstoelen zijn zeer comfortabel als zij ruim genoeg zijn en als men niet het gevoel heeft opgesloten te zitten in de hangstoel. Eerst waren er de simpele hangstoelen met een spreider van 90cm, maar dat bleek niet comfortabel. Wij hebben de spreiders verlengd tot 110cm voor de gewone hangstoelen en hebben de zware hardhouten spreiders, die gemaakt waren van tropisch hardhout vervangen door spreiders van geperst bamboe. Wij zijn altijd op zoek naar duurzame en omgevingsvriendelijke materialen.

Katoen komt in verschillende kwaliteiten. Wij gebruiken alleen maar de hoogste kwaliteit katoen soorten met lange vezels. Dit maakt de stof veel sterker en maakt een hoger draagvermogen mogelijk.

Toen in 2001 de bagage regels aangescherpt werden op de vliegtuigen en de 110cm spreidstokken niet meer aan boord mee genomen mochten worden, hebben wij een deelbare stok ontwikkeld, bestaande uit 2 delen bamboe met daartussen een roestvrij stalen buis. Dit maakt het gemakkelijker om de hangstoel mee te nemen naar park, bos of op vakantie. Vergeet dan geen touw mee te nemen. Ook wordt de stok met het roestvrij stalen tussenstuk nog sterker.

In dezelfde tijd ontwikkelde wij een hangstoel waar men ook in kan liggen. Deze hangstoelen zijn extra comfortabel en maken het mogelijk om zowel in te zitten en jezelf volledig in uit te streken.

Wij zijn begonnen met de trend van het toevoegen van kussenslopen en kussens voor de hangstoelen. Dat maakt de hangstoel veel comfortabeler en houdt je lichaams warmte beter vast. Prefect om de hangstoel wat langer te kunnen gebruiken in het koeler noord Europees klimaat.

Wij verkopen de originele hangmat stoelen uit Zuid en Centraal Amerika. Wij zijn niet overgestapt naar de vaak kleinere en veel lagere kwaliteit kopieën uit Asie, die nu de vele marktplaatsen en internet winkels overspoelen.

Onze collectie Zuid-Amerikaanse hangstoelen.

Braziliaanse hangstoelen.

Onze Braziliaanse hangstoelen zijn allemaal extra dik geweven en hebben een hoog draagvermogen. De premium collectie is afgewerkt met macramé en komen net als de NewLine serie inclusief 2 bijpassende kussens De macramé afwerking is een traditionele Braziliaanse manier van afwerking voor zowel hangmat als hangstoel. Het geeft een heel extra charme en een luxe uitstraling en in de stoel een wat ruimtelijker gevoel, omdat men dan ook zijdelings naar de omgeving kan kijken. Daarnaast helpt de macramé met het beter verspreiden van het lichaams gewicht. Dit maakt de stoelen met macramé dus meer ook meer comfortabel, dan de hangstoelen zonder macramé

Budget Hangtoel Lazyrezt gemaakt in El-Salvador.

De vrolijk gekleurde Lazy Rezt hangmat stoel serie komt inclusief twee kussenslopen in de maat 60 x 60cm en met twee kussens. En de LazyRezt Serie wordt elk jaar weer opgevrolijkt door nieuwe designs. Onze stoelen worden in Zuid-Amerika de maat XL genoemd maar voor de lange Europeanen is dit een normale maat en uitermate comfortabel. Voor al onze stoelen zijn ook standaards en ophangsystemen verkrijgbaar. Bekijk ook onze hangstoel met standaard aanbiedingen.

Hangstoel Loungers XXL.

Onze ‘loungers’ zijn de meest comfortabele hangmat stoelen ter wereld en zijn exclusief verkrijgbaar bij Marañon. De Lounger kan zowel gebruikt worden om in te zitten als om in te liggen. Wij ontwikkelden een hangstoel waar het voet gedeelte niet meer omgeven is door doek en waar ook heel eenvoudig kussens in kunnen worden gelegd, wat deze hangstoel tot een super comfortabele lounger stoel maakt. Prima om een boek in te lezen, maar ook om in weg te dommelen.

De verkoop van deze lounger hangstoel is in onze winkels een ongekend succes. Zij zijn dubbel gelaagd en daarom heerlijk te gebruiken in de winter en buiten als het nog wat frisser is. De bijbehorende kussens zijn van een prima kwaliteit. Dit type hangstoel leveren wij in katoen, polycotton (een mengsel van 40% katoen en 60% polyester) en in een zeer hoogwaardige kwaliteit denim. Ook werken wij samen met een producent, die met katoen gevulde lounger stoelen van gekamd katoen maakt. Deze lounger hangstoel is aan twee kanten te gebruiken, dus kan men spelen met de kleuren, die aan iedere kant een eigen indeling heeft.

Hangstoel standaard.

Ook zijn wij meegegaan met de trend van standaards voor hangstoelen die van boven worden opgehangen. Maar onze ervaring met deze lompe en moeilijk verplaatsbare standaards deed ons besluiten een eenvoudiger verplaatsbare hangstoel standaard te ontwikkelen, die heel gemakkelijk door 1 persoon verplaatst kan worden en veel minder snel om kan vallen. Zo kan de hangstoel op elk moment op een andere plek gezet worden, al of niet in de zon, voor de open haard of voor het raam.

Wij zouden graag biologisch katoen willen gebruiken voor onze producten, maar biologisch gekweekte katoen, wordt in Zuid Amerika nauwelijks tot niet geproduceerd. (95% van het in Zuid Amerika gebruikte biologisch katoen wordt geimporteerd uit Turkije, India en USA. Dat draagt dus niet bij aan het ontwikkelen van een gezonde biologische agrarische sector in de Zuid Amerikaanse landen. Toch zijn wij voortdurend op zoek naar omgevingsvriendelijke grondstoffen. Daarom gebruiken wij voor de hangstoel stokken en standaards geen tropisch hardhout meer, maar in China geproduceerde geperste bamboe en FSC gecertificieert lariks hout. Bamboe is super sterk en snel groeiend en daarom voor ons een goed alternatief.

Bel voor direct advies (+31) 20 6225938.