Hangmatten met standaard

Enig resultaat

Enig resultaat

Bestel een complete set van een hangmat met standaard tegen een extra scherpe prijs. Wij hebben voor u een aantal combinaties gemaakt van onze meest populaire hangmatten met een passende standaard met een extra korting.

Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf een set samen te stellen als de combinatie die u graag wilt bestellen hier niet tussen staat. Wij hebben sets voor 1-persoons en 2-persoons hangmatten met een metalen of houten standaard.

Hangmat met metalen standaard.

Wij hebben onlangs een nieuwe voorraad verstelbare hangmatstandaards in de kleur zwart binnen gekregen. Deze standaard is te verstellen tot een maximale lengte van 420cm en maximale hoogte van 17ocm. Wij raden deze standaard aan voor onze large, XL en Gigante hangmatten. Door de zwarte kleur zijn ze goed met al onze hangmatten te combineren.

Speciaal met onze fel gekleurde hangmatten als de Rainbow L (set prijs €275), de Rainbow XL (set prijs € 295), de Primavera L (set prijs €275), de Primavera XL (set prijs €295), de Aztek L (set prijs 275) en de Aztek XL (set prijs €295). Voor een rustiger uitstraling kunt u kiezen uit de Tijubana met franje, de Dunes-, en de Tiburon Series.

Wij hebben onder deze standaards wielen laten zetten, zodat ze gemakkelijk door één persoon verplaatst kunnen worden als men in of uit de zon wil liggen of als men het gazon wil besproeien of maaien. Dat blijkt toch een heel handige toevoeging te zijn en wordt door onze klanten als heel behulpzaam bevonden.

Het draagvermogen van deze standaards is 140kg. Wij hebben ze niet te zwaar willen maken. Het grote voordeel van een verstelbare standaard is het feit, dat ze gemakkelijk te monteren en te demonteren zijn. Bij de meeste houten standaards is dat meestal niet het geval of men heeft lange onderdelen. Daarom is een verstelbare standaard uitermate geschikt om op vakantie mee te nemen in de auto of camper. Hij hoeft dan niet helemaal uit elkaar, maar men zorgt dat men dan niet te lange stukken overhoudt. De schroeven kunnen dan in de open gaten worden geschroefd, zodat men ze niet verliest. De schroeven zijn voorzien van een grote stevige plastic kop, waardoor ze eenvoudig met de hand vast en los te draaien zijn.

Wel moet de standaard in het najaar of late zomer uit elkaar worden gehaald en worden drooggemaakt en de metalen delen worden ingesmeerd met waseline of ander middel dat roestvorming tegen gaat.

Hangmat met houten standaard.

De houten frames van lariks hout zijn uitverkocht. Wij verwachten ze pas weer in september en die zullen hoofdzakelijk verkocht gaan worden via onze winkel in Kralendijk, Bonaire. Vanaf 1 december 2021 zijn ze ook weer in Nederland en andere europese landen te koop via onze website.