Sets

Resultaat 1–12 van de 28 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 28 resultaten wordt getoond

Hangmat of hangstoel met standaard kopen?

Bekijk onze grote collectie hangstoelen en hangmatten met standaards. Heeft u weinig ruimte dan is een hangstoel set veel makkelijker te plaatsen dan een hangmat met standaard.

Hangstoel met standaard

Om de keuze te vereenvoudigen hebben wij van de meest populaire hangstoel met standaard combinaties sets gemaakt. Op deze hangstoel sets geven wij een korting. U kunt de hangstoelen en frames ook eerst komen uitproberen in onze megastore. Voor iedere hangstoel is een passende standaard verkrijgbaar. Wij maken onze hangstoelstandaard sinds een aantal jaar ook van bamboe. Wij gebruiken bamboe in plaats harthout om het tropische regenwoud in stand te houden.

Hangmat met standaard

Wij hebben hier een aantal sets samengesteld om de keuzen te vereenvoudigen. Deze sets zijn het meest populair en wij geven hier ook een korting op. Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf uw ideale hangmat met standaard samen te stellen. De hangmatten en frames komen in verschillende maten. Er is voor iedere hangmat een geschikte standaard verkrijgbaar.

Hier vind u onze aanbiedingen van een hangmat of hangstoel met standaard. Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf een set samen te stellen met uw favoriete hangmat of hangstoel. Wij versturen gratis binnen Nederland. Bel voor direct advies 020 6 22 59 38.