Medium - Eénpersoons Hangmatten

Toont alle 6 resultaten

Toont alle 6 resultaten

Hangmatten bieden u de perfecte mogelijkheid om heerlijk te ontspannen. U kunt in uw tuin van de zon genieten of, als u een echt buitenmens bent, slapen onder de sterrenhemel. Om ervoor te zorgen dat uw hangmat precies bij u past, bieden wij verschillende maten hangmatten aan. Een eenpersoons hangmat is de ideale optie voor u wanneer u niet zoveel ruimte hebt, maar toch graag wilt relaxen in een hangmat. Deze relatief kleine versie is namelijk te bevestigen op een kleine ophangafstand en past in kleine universele hangmatstandaarden. Dit maakt de één

 

persoons hangmat ideaal voor kleine tuinen of balkons!

Voor wie is de hangmat geschikt?

Wij noemen de eenpersoons hangmat ook wel een middelgrote of medium hangmat. De hangmat is namelijk te gebruiken voor 1 persoon, mits de persoon kleiner is dan 170 cm. Dit maakt de eenpersoons hangmat geschikt voor kinderen en korte mensen. Bent u groter dan 170cm? Dan is de Large of XL-hangmat voor u een meer comfortabele keuze. Bent u te lang voor de eenpersoons hangmat, maar wilt u wel graag een compacte hangmat? Bijvoorbeeld omdat u geen ruimte hebt voor een groter model? Kies voor een hangmatstoel! Deze neemt weinig ruimte in en is voor alle lengtes geschikt.

Een kleine hangmat voor een kleine prijs

Onze eenpersoons hangmatten zijn niet alleen klein in omvang, maar sommigen passen ook binnen een klein budget. Niet al deze medium size hangmatten zijn van dezelfde kwaliteit. De goedkope hebben een werkelijk draagvermogen van 100kg maximum, terwijl er vaak aangegeven staat 140kg of meer. Bij elke kwaliteit past een zekere prijs. Al onze Premium hangmatten, dus ook de één persoons versie, worden namelijk wel gemaakt van de mooiste materialen en hebben een hoog draagvermogen. Daarom kan men er als men wil, ook met zijn tweeën in.  Benieuwd hoe onze hangmatten liggen? Of wilt u alle opties eens van dichtbij bekijken? Kom langs in onze megastore in Aalsmeer! Onze deskundige medewerkers adviseren u graag en zorgen ervoor dat u uw perfecte hangmat vindt!