Wayuu hangmat Cobweb natural dye

(1 klantbeoordeling)

 1.450,00

Gewicht6,000000 kg
Maat

Familie – XL

Merk

Marañon

Uitverkocht

Artikelnummer: 8717202771219 Categorie:

Heel bijzondere hangmatten van een heel bijzonder en afwijkend indianen volk, dat al duizenden jaren leeft op de vlaktes van La Guajira. De hangmatten zijn heel breed, 250cm en zijn dubbel geweven, hetgeen een goede isolatie geeft tegen de koude nachten in La Guajira. De Wayuu hangmat Cobweb is gemaakt van katoen en is een zeer zeldzaam exemplaar. De Cobweb is een traditionele weeftechniek die voor de indianen dient om boze geesten weg te houden uit dromen als ze in de hangmat slapen. Om deze handgemaakte hangmat te maken is er veel kennis nodig van extreem complexe weeftechnieken. Wayuu hangmatten zijn de meest exclusieve hangmatten ter wereld en de exemplaren die wij kunnen bemachtigen zijn de meest exclusieve in zijn soort. Omdat het maken van dergelijke hangmatten een heel proces is, zijn ze niet goedkoop. Wij betalen de Wayuu de prijs, die ze ervoor vragen. Ze zijn het ruimschoots waard.

Beschrijving

Heel bijzondere hangmatten van een heel bijzonder en afwijkend indianen volk, dat al duizenden jaren leeft op de vlaktes van La Guajira. De hangmatten zijn heel breed,250cm en zijn dubbel geweven, hetgeen een goede isolatie geeft tegen de koude nachten in La Guajira. De Wayuu hangmat Cobweb is gemaakt van katoen en is een zeer zeldzaam exemplaar. De Cobweb is een traditionele weeftechniek die voor de indianen dient om boze geesten weg te houden uit dromen als ze in de hangmat slapen. Om deze handgemaakte hangmat te maken is er veel kennis nodig van extreem complexe weeftechnieken. Wayuu hangmatten zijn de meest exclusieve hangmatten ter wereld en de onze exemplaren zijn de meest exclusieve in zijn soort. Dit, omdat wij al sinds 1992 hangmatten en tassen van hen afnemen en wij heel goed de kwaliteit kunnen beoordelen.

1 beoordeling voor Wayuu hangmat Cobweb natural dye

  1. Foppie

    What a beautiful hammock, I’m very happy to have bought it. You’ll never find one like this – not even in Colombia (I know, been there).
    The hammock is hanging in front of my window and if possible I spend some time there every day!
    Even better than meditation!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…