Wayuu hangmat Cobweb natural dye

(1 klantbeoordeling)

 2.250,00

Niet allen zeer decoratief maar deze hangmatten zijn ook de meest comfortabele. De Wayuu indiaan uit Colombia is tussen de 3 en 5 maanden bezig met het weven van de hangmat. De hangmat wordt op traditionele manier tussen 2 stokken geweven. Deze complexe weeftechnieken worden doorgegeven van generatie op generatie. De Hangmat is XXL en wordt ook wel liefdes hangmat genoemd. U kunt deze unieke hangmat ook eerst komen bekijken in onze hangmatten megastore te Aalsmeer.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8717202771219 Categorie:

Beschrijving

De Wayuu hangmat Cobweb is gemaakt van katoen en is een zeer zeldzaam exemplaar. De Cobweb is een traditionele weeftechniek die voor de indianen dient om boze geesten weg te houden uit dromen als ze in de hangmat slapen. Om deze handgemaakte hangmat te maken is er veel kennis nodig van extreem complexe weeftechnieken. Wayuu hangmatten zijn de meest exclusieve hangmatten ter wereld en de exemplaren die wij kunnen bemachtigen zijn de meest exclusieve in zijn soort.

Extra informatie

Gewicht6,000000 kg
Maat

Familie – XL

Merk

Marañon

1 beoordeling voor Wayuu hangmat Cobweb natural dye

  1. Foppie

    What a beautiful hammock, I’m very happy to have bought it. You’ll never find one like this – not even in Colombia (I know, been there).
    The hammock is hanging in front of my window and if possible I spend some time there every day!
    Even better than meditation!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…