EU flag

USA flag France flag German flag Nederland flag Italia flag Ireland flag

Wayuu hangmat Cobweb natural dye

Meer afbeeldingen

Wayuu hangmat Cobweb natural dye
€ 1.950,00

Availability: Niet in voorraad

Niet allen zeer decoratief maar deze hangmatten zijn ook de meest comfortabele. De Wayuu indiaan uit Colombia is tussen de 3 en 5 maanden bezig met het weven van de hangmat. De hangmat wordt op traditionele manier tussen 2 stokken geweven. Deze complexe weeftechnieken worden doorgegeven van generatie op generatie. De Hangmat is XXL en wordt ook wel liefdes hangmat genoemd. U kunt deze unieke hangmat ook eerst komen bekijken in onze hangmatten megastore te Aalsmeer.
Beschrijving

Details

De Wayuu hangmat Cobweb is gemaakt van katoen en is een zeer zeldzaam exemplaar. De Cobweb is een traditionele weeftechniek die voor de indianen dient om boze geesten weg te houden uit dromen als ze in de hangmat slapen. Om deze handgemaakte hangmat te maken is er veel kennis nodig van extreem complexe weeftechnieken. Wayuu hangmatten zijn de meest exclusieve hangmatten ter wereld en de exemplaren die wij kunnen bemachtigen zijn de meest exclusieve in zijn soort.
Extra informatie

Extra informatie

Land van Herkomst Colombia
Kleur Natuur kleuren
Maat XL - Familie hangmat
Reviews

Klantenreviews 1 item(s)

Unique hammock that makes life wven more pleasant!
What a beautiful hammock, I’m very happy to have bought it. You’ll never find one like this - not even in Colombia (I know, been there).
The hammock is hanging in front of my window and if possible I spend some time there every day!
Even better than meditation!
Service
Prijs
Quality
Review door Foppie / (Geplaatst op 09-02-2018)

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: