Niet op voorraad

Hangmat Rainbow Large #1 Macrame The Original

€ 149,00

Deze Rainbow hangmat in de maat Large is geschikt voor één of twee personen en belastbaar tot 250 kg. 48 spandraden aan de uiteinden zorgen voor een hoog en stabiel draagvermogen. De sfeervolle regenboog kleuren geven een rustige doch kleurige uitstraling in uw tuin of in huis.

Speciaal is de schitterende macramé afwerking, één van onze specialiteiten. De hangmat serie Rainbow produceren wij al sinds 2005 in Brazilië en is kwalitatief de beste hangmat serie op de markt. Deze premium hangmat produceren wij van de beste kwaliteit katoen en wordt met veel zorg vervaardigd. Velen hebben deze hangmatten proberen te kopiëren maar niemand is het gelukt om deze hangmat te evenaren. De hangmat is te verlengen met touw. Het ligvlak van een large hangmat is 165 cm breed en 240 cm lang. De hangmat kan worden opgehangen tussen twee vaste punten zoals tussen twee bomen, muren, palen, plafonds of een combinatie daarvan. Ook kunt u een tweepersoons hangmat ophangen in de Arc Lariks hangmat standaard van Marañon. Makkelijk te wassen in de wasmachine. Op onze Marañon premium hangmatten geven wij bij juist gebruik 5 jaar garantie tegen breuk.

Deze Rainbow hangmat in de maat Large is geschikt voor één of twee personen en belastbaar tot 250 kg. 48 spandraden aan de uiteinden zorgen voor een hoog en stabiel draagvermogen. De vrolijke kleuren geven een speels uitstraling in uw tuin of in huis. Speciaal is de schitterende macramé afwerking, één van onze specialiteiten.

 

Meer informatie
MerkMarañon
MaatTweepersoons - Large
Land van HerkomstBrazilië
Garantie5 jaar
Minimale ophanghoogte170 cm
Totale lengte380 cm
Materiaal100% Katoen
Draagkracht250 kg
Lengte doek200 cm
Breedte185 cm
Minimale ophangafstand360 cm
U bent misschien ook geinteresseerd in deze producten!
To Top