EU flag

USA flag France flag German flag Nederland flag Italia flag Ireland flag

Rainbow hangmat Large kleur #1 The Original

Meer afbeeldingen

Rainbow hangmat Large kleur #1 The Original
€ 149,00

Availability: In voorraad

Deze Rainbow hangmat in de maat Large is geschikt voor één of twee personen en belastbaar tot 250 kg.
Wij gebruiken voor de vervaardiging van onze hangmatten garens gemaakt van lange katoenvezels, die een heel stevige draad opleveren. Wij zijn zeer sceptisch over het gebruik van recycled katoen voor de productie van hangmatten, omdat daarvoor korte katoenvezels worden gebruikt, die, om nog een enigszins sterke draad te krijgen, versterkt worden met tot wel 40% polyester vezel en dan nog heeft de hangmat geen hoog draagvermogen en kan men niet spreken van een duurzame hangmat. De 48 spandraden aan de uiteinden van al onze premium braziliaanse Large hangmatten zorgen voor een hoog en stabiel draagvermogen De beschaafde kleuren geven een rustige doch kleurige uitstraling aan uw tuin of in huis. Speciaal is de schitterende macramé afwerking, één van onze specialiteiten, die voor een optimale spreiding van de hangmat zorgtspecificatie hangmat large


 


Beschrijving

Details

Deze Rainbow hangmat in de maat Large is geschikt voor één of twee personen en belastbaar tot 250 kg. 48 spandraden aan de uiteinden zorgen voor een hoog en stabiel draagvermogen. De vrolijke kleuren geven een speels uitstraling in uw tuin of in huis.

Speciaal is de schitterende macramé afwerking, één van onze specialiteiten. De hangmat serie Rainbow produceren wij al sinds 2005 in Brazilië en is kwalitatief de beste hangmat serie op de markt. Deze premium hangmat produceren wij van de beste kwaliteit katoen en wordt met veel zorg vervaardigd. De minimale ophangafstand is 350 cm bij een hoogte van 160 cm. De hangmat is te verlengen met touw. Het ligvlak van een large hangmat is 165 cm breedt en 240 cm lang. Let altijd op het maximale draagvermogen van de hangmat, het gewicht van de hangmat en het aantal koorden aan de uiteinden van de hangmat De hangmat kan worden opgehangen tussen twee vaste punten zoals tussen twee bomen, muren, palen, plafonds of een combinatie daarvan. Ook kunt u een tweepersoons hangmat ophangen in de Arc Lariks hangmat standaard van Marañon. Op onze Marañon premium hangmatten geven wij bij juist gebruik 3 jaar garantie tegen breuk.

 

specificatie hangmat large

 

Extra informatie

Extra informatie

Land van Herkomst Brazilië
Kleur Regenboog kleur
Maat Large - Tweepersoons
Reviews

Klantenreviews 2 item(s)

Super hangmat
Wat een super mooie afwerking. Ben al 25 jaar hangmatfan en voor mij zijn jullie hangmatten echt onverslaanbaar.
Service
Prijs
Quality
Review door Lucy / (Geplaatst op 11-05-2017)
Super hangmat! Een aanrader!
Onze Rainbow hangmat was naar 10 jaar gebruik door ons gezin aan vervanging toe en wij hebben in de hangmattenwinkel in Amsterdam weer een nieuwe gekocht. De kwaliteit is super en de hangmatten van Maranon zijn echt de beste!
Prijs
Quality
Service
Review door Peter van Harlingen / (Geplaatst op 08-10-2016)