Premium Collectie

Resultaat 1–18 van de 34 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–18 van de 34 resultaten wordt getoond

Onze Premium collectie bestaat gedeeltelijk uithangmatten, loungers of relax stoelen en standaards voor hangmatten en hangstoelen.

Ze behoren allemaal tot de top uit het assortiment en op een groot aantal is een garantie van 5 jaar van toepassing bij juist gebruik. Dat betekent onder anderen, dat men de hangmatten of hangstoelen cq loungers en relaxstoelen niet lang in de regen moet laten hangen en te zorgen dat er geen schimmel op ontstaat, hetgeen betekent, dat men ze dan eerst goed moet laten drogen en regelmatig moet wassen als ze regelmatig nat worden. Wassen op 30C met een wasmiddel voor kleur. Ook mogen de artikelen niet overbelast worden en moet men zich aan het maximaal toegestane gewicht, dat zij kunnen dragen, houden. Hangmatten mogen niet strak worden opgehangen, want dan is er geen goede spreiding en kan er teveel druk op de zijden van de hangmat komen, waardoor daar scheuren kunnen ontstaan als mensen daar op gaan zitten. Onze handgeweven hangmatten uit de Premium categorie zijn kostbaar en moeten met zorg worden behandeld. Niet in de regen hangen en het liefst onder een afdak of binnenshuis gebruiken. Zij zijn zo mooi en aantrekkelijk, dat zij ook binnenshuis een waar genoegen zijn om te gebruiken en naar te kijken. Zij geven een heel extra dimensie aan het huiselijk gebeuren. Onze garantie op deze hangmatten is 3 jaar. Niet omdat zij niet sterk zouden zijn, maar omdat men ze met zorg en liefde moet behandelen. Het zijn bijzondere objecten, war door de wevers veel tijd aan is besteed. De standaards uit Premium categorie blinken uit door schoonheid en een hoog draagvermogen. Zij zijn geschikt voor binnen en buiten. Op deze standaards geven wij ook 5 jaar garantie op de onderdelen. Natuurlijk ook bij juist gebruik, maar zij zijn minder kwetsbaar dan onze hangmatten en Loungers/relaxstoelen uit ons assortiment Premium.

Op de loungers uit onze Premium categorie geven wij ook 5 jaar garantie, maar ook bij deze zei opgemerkt, dat ze niet in de regen mogen blijven hangen. Worden zij nat, dan moeten zij daarna goed drogen en net als bij de hangmatten, moeten zij dan regelmatig, 1 of 2 maal per jaar gewassen worden op 30C. Onze leren loungers/relaxstoelen vallen in een andere categorie. Zij zijn alleen voor gebruik binnen en mogen niet nat worden. Anders is het met onze loungers/relaxstoelen gemaakt van Sunbrella, een material van Dupont, dat speciaal voor buiten is ontwikkeld. Die mogen dus nat worden en behoeven niet gewassen te worden. Dupont beroept zich erop, dat Sunbrella geen vuil vasthoudt en dat men dat er gewoon af kan spoelen. Ook op deze loungers/relaxstoelen 5 jaar garantie bij juist gebruik.