EU flag

USA flag France flag German flag Nederland flag Italia flag Ireland flag

Muskietennet tweepersoons rechthoekig Queen

Meer afbeeldingen

Muskietennet tweepersoons rechthoekig Queen
€ 57,50

Availability: In voorraad

Een muskietennet Queen is geschikt voor tweepersoons bedden met een breedte tot 200 cm. De openingen zitten aan beide lange zijde en hebben een ruime overslag zodat de muggen niet binnen de klamboe kunnen komen. Op te hangen aan haakjes in het plafond of aan spankoorden tussen de muren. De muskietennetten uit deze serie zijn gemaakt van hoogwaardig synthetisch materiaal en kunnen makkelijk worden gewassen in de wasmachine. De klamboe is niet alleen decoratief maar ook functioneel en bied jaren lang bescherming tegen muggen.
De klamboe is gemaakt van een hoge kwaliteit netting met een gewicht van 1300 gram. Afgewerkt met katoenen strook van 10 cm.


Model: Queen
Lengte: 210 cm
Breedte: 200 cm
Hoogte: 235 cm


Materiaal: micro-polyester

Beschrijving

Details

Dit rechthoekig muskietennet in de kleur wit is gemaakt voor bedden met een breedte tot 200 cm. Deze klamboe is gemaakt van hoogwaardig synthetisch materiaal en kan makkelijk worden gewassen in de wasmachine. U kunt de klamboe bevestigen aan het plafond of aan spankoorden tussen de muren. Met dit muggennet bent u jaren lang beschermd tegen muggen. Het muskietennet heeft aan beide lange zijde een opening en is aan de bovenkant en onderkant afgewerkt met stroken katoen. Hoge kwaliteit netting met een gewicht van 1300 gram. De klamboe is afgewerkt aan de bovenkant en onderkant met een katoenen strook van 10 cm.

Model: Queen
Lengte: 210 cm
Breedte: 200 cm
Hoogte: 235 cm

Materiaal: micro-polyester

Extra informatie

Extra informatie

Land van Herkomst China
Kleur Wit
Maat Tweepersoons
Reviews