EU flag

USA flag France flag German flag Nederland flag Italia flag Ireland flag

Momposina hangmat XL color #1

Meer afbeeldingen

Momposina hangmat XL color #1
€ 425,00

Availability: Niet in voorraad

Gecompliceerde weeftechnieken maken deze hangmat zeer aantrekkelijke, decoratieve en chique. De Momposina hangmatten produceren wij al meer dan 30 jaar in Colombia. Deze XL maat is geschikt voor twee personen tot 250 kg. Dit is een unieke hangmat dus er is er maar ééntje van! Wees er snel bij voordat dit exemplaar is verkocht!
Beschrijving

Details

De hangmat Momposina is met de hand gemaakt door onze wevers in Colombia. Wij produceren deze hangmatten al sinds 1985. Iedere hangmat is uniek doordat de hangmat geheel is handgeweven. Deze zeer exclusieve hangmatten zijn gemaakt door de beste hangmat weefsters van Colombia. Het productie proces duurt ongeveer 2 weken per hangmat omdat er erg veel aandacht wordt besteed aan de kwaliteit. De maat is XL met een breedte van 185 cm en is geschikt voor twee personen tot 250 kg. Wij maken deze hangmatten van 100% katoen. De Momposina is ook verkrijgbaar in Natuur kleuren. De minimale ophangafstand is 350 cm bij een ophanghoogte van 175 cm. Bekijk onze gehele handgeweven hangmatten collectie in onze hangmatten winkel in Aalsmeer.
Extra informatie

Extra informatie

Land van Herkomst Colombia
Kleur Regenboog kleur
Maat XL - Familie hangmat
Reviews

Klantenreviews 1 item(s)

goede service in de hangmatten winkel in Amsterdam
Wij zijn naar de winkel in Amsterdam gegaan om er eentje uit te kiezen want omdat ze met de hand zijn gemaakt zijn deze hangmatten allemaal uniek. Ze waren allemaal mooi maar de hangmat die wij hebben gekocht past echt prachtig in onze woonkamer. Goede service een goed advies over ophanging. Wij hebben de hangmat door Bert laten bevestigen om zeker te weten dat we er makkelijk met zijn tweeën in kunnen liggen. Mijn man is niet heel handig dus dit was echt een super oplossing!
Service
Prijs
Quality
Review door Rachel Alberts / (Geplaatst op 03-12-2016)

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: