Niet op voorraad

Mexicaanse hangmat Matrimonial Ecru

€ 85,00
Mexicaanse tweepersoons hangmat in ongebleekt katoen. Zeer comfortabel en door zijn open structuur heerlijk verkoelend bij zeer warm weer. Deze hangmat kan gebruikt worden door één of 2 kleinere personen. Deze originele Mexicaanse hangmat ligt heel comfortabel. Niet geschikt voor kleine kinderen.

Mexicaanse hangmat Matrimonial in de kleur ecru is geschikt voor twee personen en erg comfortabel alleen. Dit zijn traditionele hangmatten ontwikkeld door de Maya indianen in Mexico. Deze hangmat kan worden bevestigd aan bomen tussen muren of aan het plafond. Het is ook mogelijk om onze Mexicaanse hangmatten op te hangen in een van onze hangmat standaards. De minimale ophangafstand is 370 cm bij een hoogte van 180 cm.

Bij al de Mexicaanse hangmatten, moet men oppassen niet aan één van de draden te blijven haken en ze dan bij het opstaan stuk te trekken. Opletten als men sieraden draagt of een riem of knoopjes die kunnen blijven haken. Om breuk te voorkomen, kan men beter één van onze Mexico Especial hangmatten aanschaffen. Die hebben een dikkere draad, die veel minder snel breekt.

Voor mensen met ervaring met dit type hangmat zijn ook de standaard Mexico hangmatten geschikt. Let wel op, dat de draden aan de uiteinden niet verward geraken. Zorg dat de draden dan zo snel mogelijk weer op orde worden gebracht

  • Min. ophangafstand: 350 cm
  • Min. ophanghoogte: 180cm
  • Draagvermogen:250kg
  • Gewicht: ongeveer 1400 gram
  • Mexicaanse maat aanduiding: #15
Meer informatie
MaatLarge - Tweepersoons
Schrijf hier uw beoordeling
Uw beoordeling:Mexicaanse hangmat Matrimonial Ecru
Uw waardering
U bent misschien ook geinteresseerd in deze producten!
To Top