EU flag

USA flag France flag German flag Nederland flag Italia flag Ireland flag

Mexicaanse hangmat Familial Ecru

Meer afbeeldingen

Mexicaanse hangmat Familial Ecru
€ 95,00

Availability: Niet in voorraad

Mexicaanse tweepersoons hangmat in ongebleekt katoen. Zeer comfortabel en door zijn open structuur heerlijk verkoelend bij zeer warm weer. Deze hangmat kan gebruikt worden door 2 personen. Deze originele Mexicaanse hangmat ligt heel comfortabel.
Beschrijving

Details

Mexicaanse hangmat Matrimonial in de kleur ecru is geschikt voor twee personen en erg comfortabel alleen. Dit zijn traditionele hangmatten ontwikkeld door de Maya indianen in Mexico. Deze hangmat kan worden bevestigd aan bomen tussen muren of aan het plafond. Het is ook mogelijk om onze Mexicaanse hangmatten op te hangen in een van onze hangmat standaards. De minimale ophangafstand is 370 cm bij een hoogte van 170 cm.

Bij al de Mexicaanse hangmatten, moet men oppassen niet aan één van de draden te blijven haken en ze dan bij het opstaan stuk te trekken. Opletten als men sieraden draagt of een riem of knoopjes die kunnen blijven haken. Om breuk te voorkomen, kan men beter één van onze Mexico Especial hangmatten aanschaffen. Die hebben een dikkere draad, die veel minder snel breekt.

Voor mensen met ervaring met dit type hangmat zijn ook de standaard Mexico hangmatten geschikt. Let wel op, dat de draden aan de uiteinden niet verward geraken. Zorg dat de draden dan zo snel mogelijk weer op orde worden gebracht

Extra informatie

Extra informatie

Land van Herkomst Mexico
Kleur Ecru
Maat Large - Tweepersoons
Reviews

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: