Mexico Hangmat XL Habanera Especial

 195,00

Gewicht3,000000 kg
Draagkracht

300 kg

Lengte Lig vlak

260 cm

Materiaal

100% Katoen

Minimale ophangafstand

380 cm

Minimale ophanghoogte

170 cm

Totale lengte

420 cm

Breedte

110 cm

Maat

Familie – XL

Merk

Marañon

Garantie

3 jaar

Beschikbaar via nabestelling

Artikelnummer: 8717202772728 Categorieën: , ,

Warm gekleurde Mexico hangmat uit de Especial Serie, die door gebruik te maken van een dikkere draad dan bij de standaard Mexico hangmatten, heel degelijk aanvoelt en veel beter bestand is tegen breuk. Wij raden vooral deze hangmatten bij personen aan, die weten hoe ze een Mexico hangmat moeten gebruiken.
Als men in de hangmat wil stappen, moet men in 1 hand voldoende stof nemen, die men achter zich afrolt, anders neemt men maar een klein stukje van de hangmat mee en valt men achterover. Met de andere hand houdt men de hangmat achter de knie gedrukt. Zo spreidt de hangmat zich mooi en kan men er rustig in gaan zitten en dan liggen. Loop niet met de hele hangmat naar achteren. Als men er dan in gaat zitten, gaat de hangmat slingeren. Dus achter zich uitspreiden en dan rustig gaan zitten en dan liggen,

Beschrijving

Sterke en comfortabele grote Mexico hangmat uit de Especial Serie, gemaakt van een twee keer zo dikkere draad als die gebruikt wordt bij de standaard Mexico hangmatten. Dat zorgt voor een heel goede ondersteuning van het lichaam en de Especial is groot genoeg voor een langere persoon, zodat, die er ook gemakkelijk diagonaal kan inliggen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mexico Hangmat XL Habanera Especial” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *