Op Vooraad

Mexico Hangmat Matrimonial Watermeloen

€ 85,00
Prachtige éénpersoons hangmat in een maat, die geschikt is voor personen tot 180cm. Men kan er ook met 2 kleinere personen in. Mexicaanse hangmatten zijn heel geschikt voor warm weer, maar wij raden ze niet aan om kinderen in te laten spelen. Men kan gemakkelijk met een sieraad of knoop aan één van de draden blijven hangen en dan is het zaak niet een harde ruk te geven, want dan kan de draad breken. De twee losse uiteinden dan niet rechtstreeks aan elkaar knopen, want dan wordt deze draad korter dan de rest en breekt die weer. Maar mensen die de mexicaanse hangmatten kennen, willen nooit een andere. Het zijn dan ook echt fijne, speciale hangmatten, die worden geknoopt op dezelfde manier als de hangmatten van de indianen uit het Amazone woud.

De Marañon Mexico hangmat worden geproduceerd op het schiereiland Yucatan in Mexico. De hangmat worden op een eeuwen oude traditionele wijze gevlochten van sterk katoen en zijn door de open netstructuur zeer comfortabel en ruim. De Familial maat is geschikt voor een 1 persoon of 2 personen.

Bij al de Mexicaanse hangmatten, moet men oppassen niet aan één van de draden te blijven haken en ze dan bij het opstaan stuk te trekken. Opletten als men sieraden draagt of een riem of knoopjes die kunnen blijven haken. Let wel op, dat de draden aan de uiteinden niet verward geraken. Zorg dat de draden dan zo snel mogelijk weer op orde worden gebracht.

  • Min. ophangafstand: 350 cm
  • Min. ophanghoogte: 180cm
  • Draagvermogen: 250kg
  • Gewicht: ongeveer 1400 gram
  • Mexicaanse maat aanduiding: #14
Meer informatie
MaatLarge - Tweepersoons
Schrijf hier uw beoordeling
Uw beoordeling:Mexico Hangmat Matrimonial Watermeloen
Uw waardering
U bent misschien ook geinteresseerd in deze producten!
To Top