Niet op voorraad

Mexicaanse hangmat Matrimonial Rainbow

€ 85,00
Mexicaanse een/tweepersoons hangmat in een Rainbow design. Zeer comfortabel en door zijn open structuur heerlijk verkoelend bij zeer warm weer. Deze hangmat kan gebruikt worden door 1 persoon of 2 kleinere personen. Deze originele Mexicaanse hangmat ligt heel comfortabel.

Mexicaanse hangmat Matrimonial in Rainbow design is geschikt voor 1 of 2 kleinere personen . Dit zijn traditionele hangmatten ontwikkeld door de Maya indianen in Mexico. Deze hangmat kan worden bevestigd aan bomen tussen muren of aan het plafond. Het is ook mogelijk om onze Mexicaanse hangmatten op te hangen in een van onze hangmat standaards. De minimale ophangafstand is 370 cm bij een hoogte van 170 cm.

Bij al de Mexicaanse hangmatten, moet men oppassen niet aan één van de draden te blijven haken en ze dan bij het opstaan stuk te trekken. Opletten als men sieraden draagt of een riem of knoopjes die kunnen blijven haken. Om breuk te voorkomen, kan men beter één van onze Mexico Especial hangmatten aanschaffen. Die hebben een dikkere draad, die veel minder snel breekt.

Voor mensen met ervaring met dit type hangmat zijn ook de standaard Mexico hangmatten geschikt. Let wel op, dat de draden aan de uiteinden niet verward geraken. Zorg dat de draden dan zo snel mogelijk weer op orde worden gebracht

Meer informatie
MerkMarañon
MaatTweepersoons - Large
Land van HerkomstMexico
Garantie2 jaar
Minimale ophanghoogte170 cm
Totale lengte400 cm
Materiaal100% Katoen
Draagkracht200 kg
Lengte doek200 cm
Breedte160 cm
Minimale ophangafstand360 cm
U bent misschien ook geinteresseerd in deze producten!
To Top