Op Vooraad
Nog 1 beschikbaar

Mexicaanse hangmat 1-persoons Tropical

€ 89,00
In mexico wordt deze hangmat verkocht als Double (2-persoons) maar omdat wij Europeanen over het algemeen een stuk langer zijn dan mexicanen verkopen wij deze maat als 1-persoons hangmat (wel zo eerlijk). De mexicaanse hangmatten worden met de hand gemaakt en zijn allemaal uniek. Om het voor u makkelijk te maken hebben wij deze hangmatten allemaal los gefotografeerd zodat u de hangmat krijgt die u ziet op de foto.

In mexico wordt deze hangmat verkocht als Double (2-persoons) maar omdat wij Europeanen over het algemeen een stuk langer zijn dan Mexicanen verkopen wij deze maat voor 1 kleinere persoon (wel zo eerlijk). De Mexicaanse hangmatten worden met de hand gemaakt en zijn allemaal uniek. Om het voor u makkelijk te maken hebben wij deze hangmatten allemaal los gefotografeerd zodat u de hangmat krijgt die u ziet op de foto.

Bij al de Mexicaanse hangmatten, moet men oppassen niet aan één van de draden te blijven haken en ze dan bij het opstaan stuk te trekken. Opletten als men sieraden draagt of een riem of knoopjes die kunnen blijven haken. Let wel op, dat de draden aan de uiteinden niet verward geraken. Zorg dat de draden dan zo snel mogelijk weer op orde worden gebracht.

  • Min. ophangafstand: 320 cm
  • Min. ophanghoogte: 160cm
  • Draagvermogen: 140kg
  • Gewicht: ongeveer 1100 gram
  • Mexicaanse maat aanduiding: #12
Meer informatie
MerkMarañon
Land van HerkomstMexico
Garantie2 jaar
Minimale ophanghoogte160 cm
Totale lengte400 cm
Materiaal100% Katoen
Draagkracht250 kg
Lengte doek200 cm
Breedte160 cm
Minimale ophangafstand360 cm
U bent misschien ook geinteresseerd in deze producten!
To Top