Lounger Denim Antrachiet De Luxe met Standaard van Bamboe en Metaal. Complete Set met kussens

 1.025,00

Gewicht30 kg
Merk

Marañon

Garantie

3 jaar

Draagvermogen 200kg

Breed 150cm   Hoogte 170cm

Garantie 5 jaar bij juist gebruik.

Bij buiten gebruik jaarlijks met olie of vernis behandelen

Beschrijving

Onze top Lounger gemaakt van een zeer hoge kwaliteit Denim met onze nieuwste standaard, gemaakt van 6cm dik rond geperst bamboe en  gepoedercoate metalen buis.

De Lounger is uitgevoerd in een dubbele laag franse denim en wordt geleverd met 2 uiterst comfortabele kussens in de maten 60x60cm en 60x80cm voor in de rug. De 2 zakjes aan de binnenkant van de lounger zijn uiterst geschikt om mobile phone, afstandsbediening, tijdschrift of boek in op te bergen. Als men de benen strekt ontstaat een totale ontspanning en de stoel vormt zich helemaal naar de houding van het lichaam.  Comfortabelere stoelen zijn er niet. Dit is het ultieme ontspannen.

De standaard kan eenvoudig worden verplaatst, omdat het midden gedeelte van de staander los op het onderste bamboe deel is geplaatst en de lounger ook eenvoudig met de roestvrij stalen S-haken van de standaard kan worden gehaald. Zo houdt men een klein deel over, dat men overal kan neerzetten en snel weer kan opbouwen.

Men kan het voetgedeelte ook onder de stoel laten hangen en dan gebruikt men de lounger als hangstoel. Wordt geleverd met bamboe spreidstok, zodat de Lounger aan tak, balk of plafond kan worden opgehangen. En in de herfst kan de lounger zo worden gedraaid, dat men nog heerlijk in het herfstzonnetje kan zitten. De standaard kan gemakkelijk worden verplaatst, omdat de lounger met 2 roestvrij stalen S-haken van de standaard kan worden genomen en ook kan het bovenste deel van de standaard snel worden afgenomen, omdat die zonder schroeven zijn gemonteerd.

 

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lounger Denim Antrachiet De Luxe met Standaard van Bamboe en Metaal. Complete Set met kussens” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *