Leren hangmat Llanos Gauchos Nr.1

 895,00

Fantastische lederen hangmat, die op een volkomen unieke manier is gemaakt. Door rechte sneden in het gelooide leer te maken, kan de hangmat twee keer zo breed worden.
De hangmat is een heel natuurlijk product en de geur van leer is alom aanwezig. Deze hangmat doet het uitstekend in een heel modern interieur of in een heel natuurlijke omgeving binnenshuis. Omdat de hangmat met de gelooide kant aan de binnenkant het best tot zijn recht komt, wordt het gebruik buiten in regenachtige omstandigheden niet aangeraden, omdat het leer dan veel vocht opneemt. Samen met de katoenen Cobweb hangmatten van de Wayuu, behoort deze hangmat tot de zeldzaamste hangmatten.

Uitverkocht

Beschrijving

Dit zijn zeer zeldzame hangmatten. Oorspronkelijk in eenvoudige vorm gemaakt door de veedrijvers op de enorme vlakte tussen Colombia en Venezuela, de Llanos, waar het vee vrij rondloopt. De huiden worden gelooid en dan wordt de oppervlakte van de huid vergroot door er regelmatige sneden in te maken. De afwerking was oorspronkelijk zeer eenvoudig en ruw, maar wij werken nu met een oude Gaucho, die fijn afgewerkte hangmatten maakt. De productie is echter zeer klein. Jaarlijks krijgen wij maar 5 stuks. De hangmatten hebben aan de ene kant nog de oorspronkelijke beharing en zijn aan de andere kant mooi gaaf. De spreiding is zeer goed en de hangmat is ruim en geschikt voor 2 personen.

Al onze hangmatten kunt u ook kopen in onze megastore in Aalsmeer. U bent van harte welkom om deze leren hangmat eerst te komen zien en uitproberen.

Extra informatie

Gewicht6,000000 kg
Maat

Tweepersoons – Large

Merk

Marañon

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Leren hangmat Llanos Gauchos Nr.1” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…