Klamboe

Toont alle 2 resultaten

Toont alle 2 resultaten

Klamboe
Herkent u dit? U ligt net lekker in uw bed, doet uw ogen dicht, valt bijna in slaap en hoort dan plotseling een mug bij uw hoofd zoemen. Heel frustrerend! Bij Maranon hebben we voor u dé oplossing: een klamboe! Een klamboe, ook wel muskietennet of muggennet genoemd, is een net waar muggen, vliegen en andere insecten niet doorheen kunnen. Hierdoor kunt u rustig slapen en loopt u niet het risico om gestoken te worden. Wilt u weer lekker slapen, zonder geprikt te worden? Zoek dan nu een klamboe uit bij Maranon!
Klamboe kopen? Bekijk ons ruime assortiment
Bij Maranon verkopen we veel verschillende soorten klamboes. Deze muskietennetten verschillen in formaat, kleur en materiaal. Hierdoor zit er altijd een klamboe bij die perfect aansluit op uw wensen! Onze katoenen klamboes zorgen bijvoorbeeld voor een natuurlijke uitstraling in uw kamer, terwijl een variant van synthetisch materiaal weer wat meer onderhoudsvriendelijk is. Bang dat een klamboe niet past boven uw bed? Wij hebben in ons assortiment verschillende modellen en maten waardoor er altijd een klamboe past. Voor een bed hebben wij rechthoekige klamboes en voor één punt ophanging hebben wij ook muggennetten in een ronde vorm. Heeft u een klein bed of juist een kingsize bed? Dit is geen probleem. Maranon heeft klamboes voor eenpersoons, tweepersoons en zelfs kingsize bedden. Eén ding is zeker: door deze ruime keuze is er gegarandeerd een klamboe die perfect past boven uw bed en mooi aansluit op uw interieur.
Wilt u uw baby of kind ook een goede nachtrust geven? Dat kan! Speciaal voor uw baby hebben wij fijne, katoenen klamboes die uw kindje optimaal beschermen tegen insecten. Voor de wat oudere kinderen hebben wij kleurige kasteelvormige klamboes die niet alleen geschikt zijn om onder te slapen, maar ook om in te spelen of te verstoppen!
Maranon: dé klamboewinkel Amsterdam is verhuisd naar Aalsmeer
Toe aan een goede nachtrust? Wees de muggen de baas en schaf één van onze klamboes aan! Meer weten? Neem gerust contact op met onze klantenservice!