EU flag

USA flag France flag German flag Nederland flag Italia flag Ireland flag

Klamboe

Klamboe winkel in Aalsmeer voor de mooiste muskietennetten

Klamboe of muskietennet is een heel efficiënt middel om muggen en andere insecten op afstand van het lichaam te houden. Een klamboe is ook een decoratief element in de slaapkamer. Muskietennet ook wel klamboe genoemd, heeft een fijnmazig netwerk, waar muggen, vliegen en andere insecten niet doorheen kunnen. Marañon bied verschillende modellen klamboes, die vervaardigd zijn van natuurlijke materialen of synthetisch. Het muskietennet van katoen heeft een natuurlijke uitstraling en voelen natuurlijk aan. Een klamboe van katoen is de beste keuze als u geen elektromagnetische velden in uw slaapkamer wilt creëren, zoals bij een synthetisch muskietennet het geval kan zijn. U kunt hier uw klamboe online bestellen maar u kunt ook langskomen in onze winkel in Aalsmeer.

Vormgeving van de klamboe

U denkt misschien dat een klamboe een standaardvorm heeft, maar niets is minder waar. Bij ons treft u namelijk vierkante en ronde modellen aan. Een vierkante klamboe valt helemaal om het bed en een ronde klamboe valt vaak gedeeltelijk op het bed omdat de bovenkant van de ronde klamboe kleiner is dan het bed. Het aanbod bevat onder meer klamboes die ruimte bieden aan één persoon, maar er zijn ook grotere klamboes te koop, die geschikt is om rond een tweepersoonsbed te plaatsen. De rechthoekige ook wel box klamboe genoemd zijn dan ook in single, dubbel, queen of king leverbaar. De ronde klamboe komt in een éénpersoons of tweepersoons maat. Wij hebben tevens ook klamboes voor baby bedden verkrijgbaar in katoen.

Bevestigen van klamboes

De klamboes kunnen op verschillende manieren worden bevestigd, zoals aan een hemelbed om de strakke vormgeving te houden of aan een ring of haak in het plafond. Het voordeel van een ronde klamboe is dat je deze maar aan één punt hoeft op te hangen. Een vierkant muskietennet minimaal aan vier punten. Ook kunt u twee draden tussen twee muren spannen. Dan kunt u daaraan uw vierkante muskietennet hangen. Als u geen hemelbed heeft en geen gaten in het plafond wilt boren, dan is de Dbug een alternatief. In dat geval kunt u namelijk een klamboe aanschaffen met een buizenconstructie en speciale voetstukken. De klamboe kunt u dan ook rond het bed zetten. De DBug is bovendien ideaal om mee te nemen op vakantie en is simpel op te vouwen.

 • Foto-tabel Lijst

  Van hoog naar laag sorteren

  21 artikel(en)

  Foto-tabel Lijst

  Van hoog naar laag sorteren

  21 artikel(en)