EU flag

USA flag France flag German flag Nederland flag Italia flag Ireland flag

Kinder hangstoel LazyRezt Rainbow

Meer afbeeldingen

Kinder hangstoel LazyRezt Rainbow
€ 49,00

Availability: Niet in voorraad

Kids hangstoel zeer populair bij de jeugd kan zowel binnen las buiten worden opgehangen. Komt met houten spreider en heeft een minimale ophanghoogte van 130cm. Deze stoel is voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Zijn de kids ouder dan is de normale maat hangstoel comfortabeler.
Beschrijving

Details

Hangstoel voor kinderen van 2 tot 6 jaar. deze hangstoel komt in een mooi regenboog design en wordt geleverd met een houten spreidstok van 60 cm. De stof heeft een afmeting van 60 x 120 cm. Is uw kind ouder dan 6 dan is de normale maat hangstoel een stuk comfortabeler. De stoel kan worden opgehangen aan een tak van de boom, schommel, plafond of onder de hoogslaper. Deze schommelstoel is zeer populair bij de jeugd en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. De minimale ophanghoogte voor deze kids stoel is 130 cm. De stoel is erg sterk en makkelijk belastbaar tot 60 kg. Deze junior hangstoel is ook verkrijgbaar voor senior!
Extra informatie

Extra informatie

Land van Herkomst El Salvador
Kleur Regenboog kleur
Maat Nee
Reviews

Klantenreviews 1 item(s)

Sinterklaas cadeau
Mijn dochter had deze stoel al zien hangen in de hangmattenwinkel in Amsterdam. Heb de regenboog stoel besteld als sinterklaas cadeau. Ze zal er zeker blij mee zijn! Hij komt te hangen in haar slaapkamer.
Service
Prijs
Quality
Review door Sasha P / (Geplaatst op 01-12-2016)

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: