EU flag

USA flag France flag German flag Nederland flag Italia flag Ireland flag

Kinder hangstoel Mandarine

Meer afbeeldingen

Kinder hangstoel Mandarine
€ 49,00

Availability: In voorraad

Kids hangstoel zeer populair bij de jeugd kan zowel binnen als buiten worden opgehangen. Komt met houten spreider en heeft een minimale ophanghoogte van 130 cm. Deze stoel is voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Zijn de kids ouder dan is de normale maat hangstoel comfortabeler.
Beschrijving

Details

Hangstoel voor kinderen van 2 tot 6 jaar. deze hangstoel komt in een oranje design en wordt geleverd met een houten spreidstok van 60 cm. De stof heeft een afmeting van 60 x 120 cm. Is uw kind ouder dan 6 dan is de normale maat hangstoel een stuk comfortabeler. De stoel kan worden opgehangen aan een tak van de boom, schommel, plafond of onder de hoogslaper. Deze schommelstoel is zeer populair bij de jeugd en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. De minimale ophanghoogte voor deze kids stoel is 130 cm. De stoel is erg sterk en makkelijk belastbaar tot 60 kg. Deze junior hangstoel is ook verkrijgbaar voor senior!
Extra informatie

Extra informatie

Land van Herkomst El Salvador
Kleur Nee
Maat Nee
Reviews

Klantenreviews 2 item(s)

Mooie kinder hangstoel
Mooie hangstoel voor kinderen met een flitsend design. Mijn zoon is er erg blij mee en zit er elke dag in te chillen. Super kwaliteit en de oranje kleur spreekt mij erg aan en staat goed in me huiskamer.
Service
Prijs
Quality
Review door Fernando Guiterrez / (Geplaatst op 18-04-2017)
Geweldige kinder hangstoel
Kinder hangstoel gekocht voor me dochter, geweldig design met die felle oranje kleur ! De kwaliteit is erg goed, je voelt dat gelijk. Goede service bij maranon hangmatten, de verkoper was heel aardig en legde alles rustig uit en vertelde dat deze soort hangstoel handgemaakt is en uit el salvador komt.
Service
Prijs
Quality
Review door Samir Bentaleb / (Geplaatst op 18-04-2017)

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: