EU flag

USA flag France flag German flag Nederland flag Italia flag Ireland flag

Jeans hangstoel Lounger met 2 lagen high end denim

Meer afbeeldingen

Jeans hangstoel Lounger met 2 lagen high end denim
€ 495,00

Availability: In voorraad

Lounger opgebouwd uit 2 lagen originele Denim stof uit Zuid-Frankrijk. Er is voor deze stoel 6m stof gebruikt. Perfecte afwerking en zeer comfortabel! U kunt in deze stoel zowel liggen als zitten. Deze hangstoel is ideaal in uw ontspanningsruimte. Aan de binnenkant van de stoel zitten 2 zakjes waar mobiele telefoon, afstandsbediening,etc. in kunnen worden opgeborgen. Inclusief twee kussens en een bamboe spreidstok in 3 delen ( 2 delen bamboe en een rvs middenstuk) , waar de stoel aan kan worden opgehangen. Deze hangstoel past ook in onze hangstoel standaards.
Beschrijving

Details

Denim is een katoenen stof, die oorspronkelijk gekleurd werd met natuurlijke Indigo en waar de eerste amerikaanse spijkerbroeken van werden gemaakt. Het woord Denim is afkomstig van de originele Franse benaming "serge de Nîmes". Nîmes is een stad in het zuiden van Frankrijk waar deze stof voor het eerst werd gemaakt. Deze jeans hangstoel is gemaakt van een zeer hoge kwaliteit denim (de Nimes)t. U kunt in deze lounge stoel zowel zitten als languit in liggen. De stoel bestaat uit 2 lagen duurzame denim, wat hem dubbel zo sterk maakt en bovendien voor een goede warmte isolatie zorgt, waardoor men er ook comfortabel in in slaap kan vallen. Deze stoel is zeer sterk en belastbaar tot 160 kg (in sommige van onze hangstoelstandaards tot 180kg). De Denim lounger past in onze hangstoel standaards of kan aan het plafond, boom of pergola worden bevestigd. De stoel komt inclusief twee kussens en een bamboe spreidstok met een rvs tussenstuk. Deze originele Jeans hangstoel is exclusief verkrijgbaar bij Marañon hangmatten.
Extra informatie

Extra informatie

Land van Herkomst Frankrijk
Kleur Grijs
Maat Nee
Reviews

Klantenreviews 3 item(s)

Lekker keuvelen
Wij hebben de stoel gelijk opgehangen aan de bijgeleverde spreidstok en ik ben er de hele avond niet meer uitgekomen. Fijn een boek gelezen en wat gekeuveld met mijn vriendin via mijn mobiel. Wat lekker lui om die zo bij de hand te hebben
Service
Prijs
Quality
Review door Wouter / (Geplaatst op 03-02-2017)
Heerlijk ontspannnen
Fantastische hangstoel. Zakjes aan de binnenkant van de stoel zijn inderdaad heel handzaam om mijn mobieltje in weg te leggen. Hoef ik er niet aldoor naar te zoeken. Ik neem aan dat drycleaning de beste manier is om hem schoon te maken?
Quality
Service
Prijs
Review door Wouter / (Geplaatst op 03-02-2017)
Aanrader voor wie heerlijk wilt ontspannen
Wij zijn heel blij met onze nieuwe stoel en raden deze iedereen aan die heerlijk wilt ontspannen. Wij gebruiken hem nu binnen maar van de zomer hangen wij de hangstoel weer buiten op.
Service
Prijs
Quality
Review door Ilona Rozenburg / (Geplaatst op 21-10-2016)

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: