Op Vooraad

Hangstoel standaard Panda van Bamboe.

€ 215,00
Deze stoelstandaard past prachtig in de tuin, terras of op een balkon. U kunt de hangstoelstandaard ook binnen gebruiken want deze neemt veel minder ruimte in dan een hangmatstandaard. Deze standaard is geschikt voor al onze hangstoelen. De getoonde stoel is niet bij de prijs inbegrepen. Kijk voor standaard met stoel bij de categorie 'sets'.

De Panda hangstoelstandaard is gemaakt van bamboe inplaats van hout. Bamboe is heel sterk en ook geschikt voor buiten gebruik. Het gebruik van bamboe is veel milieu bewuster dan het gebruik van hardhout uit de tropische bossen. Deze stoelstandaard past prachtig in de tuin, terras of op een balkon. U kunt de hangstoel met standaard ook binnen gebruiken want deze neemt veel minder ruimte in dan een hangmat met standaard.

De Panda is belastbaar tot 140 kg en is geschikt voor al onze hangstoelen. Het metaal is gegalvaniseerd en gepoedercoat om roestvorming tegen te gaan. De schroeven zijn van roestvrijstaal en gaan in busjes in het bamboe zodat u de standaard ook weer makkelijk uit elkaar kunt halen.

De afmetingen van dit stoelframe zijn 100cm breed en 105cm diep aan de onderkant en de hoogte van de ophanghaken is maximaal 163cm en de afstand tussen de haken is 140cm . De haken kunnen op 2 hoogtes worden geplaatst. De hoogte van het frame is 170cm

Schrijf hier uw beoordeling
Uw beoordeling:Hangstoel standaard Panda van Bamboe.
Uw waardering
To Top