EU flag

USA flag France flag German flag Nederland flag Italia flag Ireland flag

Hangstoel standaard Panda van Bamboe.

Meer afbeeldingen

Hangstoel standaard Panda van Bamboe.
€ 179,00

Availability: Niet in voorraad

Deze stoelstandaard past prachtig in de tuin, terras of op een balkon. U kunt de hangstoelstandaard ook binnen gebruiken want deze neemt veel minder ruimte in dan een hangmatstandaard. Deze standaard is geschikt voor al onze hangstoelen.
Beschrijving

Details

De Panda hangstoelstandaard is gemaakt van bamboe inplaats van hout. Bamboe is heel sterk en ook geschikt voor buiten gebruik. Het gebruik van bamboe is veel milieu bewuster dan het gebruik van hardhout uit de tropische bossen. Deze stoelstandaard past prachtig in de tuin, terras of op een balkon. U kunt de hangstoel met standaard ook binnen gebruiken want deze neemt veel minder ruimte in dan een hangmat met standaard.

De Panda is belastbaar tot 140 kg en is geschikt voor al onze hangstoelen. Het metaal is gegalvaniseerd en gepoedercoat om roestvorming tegen te gaan. De schroeven zijn van roestvrijstaal en gaan in busjes in het bamboe zodat u de standaard ook weer makkelijk uit elkaar kunt halen.

De afmetingen van dit stoelframe zijn 100cm breed en 105cm diep aan de onderkant en de hoogte van de ophanghaken is maximaal 163cm en de afstand tussen de haken is 140cm . De haken kunnen op 2 hoogtes worden geplaatst. De hoogte van het frame is 170cm

Extra informatie

Extra informatie

Land van Herkomst China
Kleur Nee
Maat Nee
Reviews

Klantenreviews 4 item(s)

snelle levering
Netjes de volgende dag afgeleverd.
Quality
Service
Prijs
Review door Ruud / (Geplaatst op 25-11-2017)
Unieke standaard
Blij met deze goede aankoop en een eerlijke prijs ook. Het is echt een unieke hangstoel standaard met een cool design. Makkelijk zelf in elkaar te zetten en er zaten duidelijke instructies bij. Gemaakt van bamboe en is van solide kwaliteit.
Service
Prijs
Quality
Review door Peter Koolen / (Geplaatst op 21-04-2017)
Sublieme hangstoel standaard
Dit is echt een sublieme hangstoel standaard, top kwaliteit en een mooi ontwerp. Hij is gemaakt van bamboe en het is echt een eye catcher. Ben er heel blij mee en de prijs was ook prima.
Prijs
Quality
Service
Review door Carolien van der meer / (Geplaatst op 19-04-2017)
Wij zijn erg blij met onze hangstoel met standaard
Ben erg blij met deze standaard! Hij is gemaakt van bamboe en erg mooi. Wij hebben hem besteld met een newline hangstoel en hij werd de volgende dag afgeleverd. Review door Anna Bos / (Geplaatst op 08-10-2016)