EU flag

USA flag France flag German flag Nederland flag Italia flag Ireland flag

Universele ophangset RVS voor hangstoel

Meer afbeeldingen

Universele ophangset RVS voor hangstoel
€ 37,50

Availability: Niet in voorraad

Universele RVS ophangset voor hangstoel bestaande uit swivel ring voor in het plafond met 3 meter touw en bouten, schroeven en pluggen voor bevestiging in hout of beton plus een RVS S-haak. Deze "All in one" ophangset voor hangstoel is niet alleen sterk maar de hangstoel kan ook soepel meedraaien door de roterende ring. De plaat voor op het plafond heeft een diameter van 9 CM. DE PLUGGEN VOOR DE BETONSCHROEVEN HEBBEN EEN DIAMETER VAN 12MM. DEZE SET IS OP DIT MOMENT ALLEEN LEVERBAAR MET DE BETONSCHROEVEN EN ZONDER DE HOUTSCHROEVEN.
Beschrijving

Details

Universele RVS ophangset voor hangstoel bestaand uit swivel ring voor in het plafond met 3 meter touw en bouten, schroeven en pluggen voor bevestiging in hout of beton plus een RVS S-haak. De swivel zelf heeft een diameter van 9cm en de PLUGGEN VOOR DE BETONSCHROEVEN HEBBEN EEN DIAMETER VAN 12 MM. . DEZE SET IS OP DIT MOMENT ALLEEN LEVERBAAR MET DE BETONSCHROEVEN EN ZONDER DE HOUTSCHROEVEN.. Het draagvermogen is, afhankelijk van een juiste montage, 200kg. Zorg ervoor, dat het plafond of de balk waaraan de set wordt gemonteerd, sterk en stabiel is.
Extra informatie

Extra informatie

Land van Herkomst
Kleur Nee
Maat Nee
Reviews

Klantenreviews 2 item(s)

Makkelijke bevestiging in beton
Compleet ophangsysteem. Hangstoel was makkelijk te bevestigen in het beton met de bijgeleverde bouten en pluggen.
Service
Prijs
Quality
Review door Niels van der Sloot / (Geplaatst op 06-07-2017)
Handige ophangset
Handige ophangset voor elke hangstoel, makkelijk te verstellen en goede kwaliteit touw ! Erg snelle levering ook, het was de volgende dag al bezorgd.
Prijs
Quality
Service
Review door Linda / (Geplaatst op 17-04-2017)