Op Vooraad

Hangstoel NewLine ecru Complete Set

Speciale prijs € 129,00 Normale prijs € 139,00

Hangstoel ecru XL 100 % katoen. Onze meest ongecompliceerde hangstoel met een natuurlijke uitstraling voor jarenlang lounge plezier. De stoel is gemaakt van een stevige stof waaraan geen kleurstoffen zijn toegevoegd. Al de stoffen voor hangstoelen en hangmatten weven wij zelf in onze fabriek in Brazilië

Deze hangmatstoel wordt geleverd met een mooie bamboo spreider . Een klein zakje aan de binnenkant van de stoel leent zich bij uitstek om je mobiele telefoon in op te bergen. Inclusief twee zeer comfortabele kussens in de maat 60 x 60 cm.

Op onze NewLine hangstoelen geven wij 3 jaar garantie tegen breuk

 

De hangstoelen uit de NewLine serie hebben wij al een aantal jaren in productie. Deze hangstoel van ongebleekt katoen doet het goed in een natuurlijke omgeving. Elk jaar voegen wij wat nieuwe kleuren toe en halen wij er 1 of 2 uit, maar de stoel van ongebleekt katoen is een blijvertje. Hij is het minst belastend voor de omgeving waar hij geproduceerd wordt, omdat er geen verf-, of bleekstoffen worden gebruikt bij de productie van de garens. In 2015 hebben wij een klein zakje aan de binnenkant van de hangstoel toegevoegd, omdat wij in onze winkel vaak telefoons in de stoelen zagen liggen. Die waren dan uit de achterzak van één van onze cliënten geglipt. Bovendien bemerkten wij zelf, dat het heel onplezierig is om op de telefoon te zitten. Een heel kleine maar nuttige aanvulling dus. Ook besloten wij een nieuwe duurzame houten spreider te ontwikkelen, die de hardhouten spreiders, gemaakt van hardhout uit het oerwoud, moesten vervangen en die toch heel sterk moesten zijn. Dat werden spreiders van geperst bamboo. Een heel sterk en watervast materiaal. De maat van het doek van deze XL hangstoel is 165 x 115cm (LxB). De hangstoel wordt geleverd inclusief twee bijpassende kussens.

 

specificatie van hangstoel newline

 

Schrijf hier uw beoordeling
Uw beoordeling:Hangstoel NewLine ecru Complete Set
Uw waardering
To Top