Hangstoel met standaard

Toont alle 11 resultaten

Toont alle 11 resultaten

Hangstoel met standaard kopen? Grote collectie hangmat stoelen op voorraad!

Wilt u een hangstoel met standaard kopen? Bij Maranon kunt u terecht voor handgemaakte hangstoelen van de beste kwaliteit. In combinatie met onze hangstoelen kunt u uiteraard een standaard kopen. Hiermee kunt u uw hangstoel overal plaatsen. Zelfs buiten, want onze standaarden zijn gemaakt voor zowel binnen- als buitengebruik!
Onze standaarden voor hangstoelen
Een hangstoel met standaard is gemakkelijk in gebruik: de standaard is eenvoudig in elkaar zetten. Vervolgens bevestigt u uw hangstoel in de standaard en u bent klaar om te genieten! De standaarden van onze hangstoelen zijn gemaakt natuurvriendelijke materialen, zoals bamboe of larikshout. Deze materialen zijn niet alleen geschikt voor binnen-, maar ook voor buitengebruik. U kunt uw hangmat met standaard dus plaatsen waar u maar wilt!
Bekijk onze hangstoel standaarden
Hangstoel combineren met standaard
Wanneer u een kijkje neemt in ons assortiment hangstoelen, zult u zien dat onze collectie erg groot is. Onze hangstoelen zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten en kleuren. U vraagt zich misschien af welke standaard u voor welke hangstoel nodig hebt. Het antwoord hierop is simpel: al onze hangstoelen zijn te combineren met de Bamboe Panda standaard. De standaard Arc Lariks is alleen te combineren met de Lounger hangstoelen.
Bekijk onze hangstoelen
Bekijk onze hangstoelen met standaard
Hebt u interesse in een hangstoel met standaard? Bekijk ons ruime aanbod in de webshop! Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel in Aalsmeer. Hier kunt u rustig al onze hangmatten met standaard bekijken en proberen. Uiteraard staan onze medewerkers voor u klaar om u te adviseren!