EU flag

USA flag France flag German flag Nederland flag Italia flag Ireland flag

Hangstoel LazyRezt XL Mandarine . COMPLETE SET

Meer afbeeldingen

Hangstoel LazyRezt XL Mandarine . COMPLETE SET
€ 119,00

Availability: In voorraad

Deze prachtige stoel zit uitermate comfortabel en kan worden opgehangen aan plafond in huis of buiten aan een tak van een boom of pergola. Ook is het mogelijk op deze stoel op te hangen in een van onze hangstoel standaards.Wij leveren onze LazyRezt hangstoelen inclusief kussens voor extra comfort en een luxe uitstraling in uw interieur of exterieur.
Beschrijving

Details

Een hangstoel uit El Salvador in een XL maat die gemaakt is van katoen. Deze hangstoel in de kleur Mandarine komt met twee bijpassende kussens in de maten 60x60 cm. Deze prachtige stoel zit uitermate comfortabel en kan worden opgehangen aan plafond in huis of buiten aan een tak van een boom of pergola. Ook is het mogelijk op deze stoel op te hangen in een van onze hangstoel standaards. Wij hebben de hangstoelen LazyRezt altijd in veel kleuren combinaties op voorraad. Wilt u eerst deze stoel uitproberen? Dat kan in onze hangmattenwinkel in Aalsmeer.

  • Maat stof: 175 cm x 120 cm
  • lengte spreidstok: 110 cm
  • Minimale ophanghoogte: 210 cm
  • Inclusief 2 kussen (60 cm x 60 cm)
  • Materiaal: Katoen
  • Maximaal draagvermogen: 130 kg
Extra informatie

Extra informatie

Land van Herkomst El Salvador
Kleur Nee
Maat Nee
Reviews

Klantenreviews 2 item(s)

Mijn dochter is er heel blij mee!
Heel blij met deze hangstoel. Mijn broer had er eentje in de tuin en heb er een besteld voor in de kamer van mijn dochter.
Prijs
Quality
Service
Review door Chantal / (Geplaatst op 21-10-2016)
Hangstoel in onze woonkamer
Erg blij met onze nieuwe hangstoel. Hij hangt binnen in de woonkamer en we gebruiken de stoel iedere dag. Vooral de kinderen zitten er vaak in te schommelen
Prijs
Quality
Review door Michael / (Geplaatst op 17-10-2016)