Reishangmat

We kunnen geen produkten vinden die de kriteria hanteerd.

Ziet u uzelf al liggen, heerlijk ontspannen in een hangmat ergens in een ver en warm land? Dan is een reishangmat echt iets voor u! Een reishangmat is een hangmat van parachutestof die u mee kunt nemen op reis. Een reishangmat is perfect om in te relaxen, maar ook uiterst geschikt om in te slapen! Onze reishangmatten zijn sterk genoeg voor 2 personen en zijn comfortabel om in te liggen.

Hoe werkt een reishangmat?

Een reishangmat is ideaal voor gebruik op het strand, op de camping of in het park. Met onze handige universele Easy Travel ophangset bevestigt u de hangmat gemakkelijk aan bomen of palen. In een handomdraai creëert u zo een heerlijke loungeplek! Dankzij de ophangset is uw hangmat tot wel 200 kg belastbaar. U kunt dus met gemak met zijn tweeën genieten van uw reishangmat!

Slapen in uw reishangmat

Wat is er nu mooier dan slapen in de natuur, onder de sterren? Met onze reishangmatten kan dit heel eenvoudig. Vanwege het compacte formaat en het lage gewicht is een reishangmat goed mee te nemen op reis, zelfs wanneer u gaat backpacken. Sterker nog, in uw backpack kan een reishangmat eigenlijk niet ontbreken! Wij raden u aan om met uw hangmat ook een hangmat klamboe mee te nemen, zodat u geen last krijgt van muggen. Een canopy, een speciaal nylon dakje voor boven uw hangmat, is ook een slimme optie.

Direct uw reishangmat bestellen?

Gaat u binnenkort op reis of zoekt u een uniek cadeau voor een reisfanaat? Bestel een reishangmat van Maranon! Op deze pagina vindt u een overzicht van al onze reishangmatten. Onze medewerkers staan klaar om u advies te geven.

To Top