EU flag

USA flag France flag German flag Nederland flag Italia flag Ireland flag

Reishangmat

Reishangmat

Op reis met de hangmat

Gaat u op reis naar een mooie vakantie bestemming en wilt u een hangmat meenemen? De reishangmat van Maranon is lichtgewicht, super comfortabel en sterk genoeg voor 2 personen. De reishangmatten zijn gemaakt van parachutestof. Deze stof is zeer licht maar heeft een hoog draagvermogen. De hangmat voor op vakantie gaat in een klein zakje wat aan de reishangmat is vast gestikt.

Reishangmat bevestigen

Wilt u de hangmat makkelijk bevestigen aan de bomen? Daar heeft Maranon een handige oplossing voor. De universele ophangset Easy Travel is makkelijk aan bomen of palen te bevestigen; de hangmat kan dan perfect worden opgehangen. De ophangset en de hangmat zijn tot wel 200 kg belastbaar zodat u heerlijk alleen of met ze tweeën kunt loungen op uw vakantie bestemming.

Slapen in de hangmat

Wilt u ook slapen in de hangmat? Dan kunt u er ook een hangmat klamboe bij bestellen zodat u s'nachts geen last heeft van muggen. Ook is er een canopy leverbaar zodat u droog blijft als het regent, het nylon dakje voor boven uw hangmat. 

Het is ook leuk om met deze hangmat lekker in het park te hangen ,op de camping of op fietsvakantie. Ben je een echte backpacker dan kan een reishangmat van Maranon niet ontbreken.

 • Foto-tabel Lijst

  Van hoog naar laag sorteren

  10 artikel(en)

  Foto-tabel Lijst

  Van hoog naar laag sorteren

  10 artikel(en)