EU flag

USA flag France flag German flag Nederland flag Italia flag Ireland flag

Braziliaanse hangmatten

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 30

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 30

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Wat een Braziliaanse hangmat zo anders maakt dan een 'gewone' hangmat? Onze hangmatten uit Brazilië worden met zorg gemaakt, van de beste kwaliteit katoen. En dat merkt u! De hangmatten zijn ontzettend sterk. De uiteinden van de hangmat worden namelijk macramé afgewerkt, wat zorgt voor een optimale spreiding. Het resultaat? Een sterke, prachtig afgewerkte hangmat!

Lekker veel ligcomfort

Onze Braziliaanse hangmat is beschikbaar in verschillende maten. Wij hebben eenpersoons hangmatten, maar ook XL hangmatten. Deze laatste zijn tot maar liefst 250 kg belastbaar! U kunt dus ook lekker met z'n tweeën, of misschien wel met z'n drieën, in deze hangmat gaan liggen. Voor extra comfort hebben wij Braziliaanse hangmatten in 2-persoons XL. Deze hangmat wordt ook wel de familie hangmat genoemd, omdat je er met het hele gezin in kan loungen.

Voor buiten en binnen

U kunt uw Braziliaanse hangmat niet alleen binnen, maar ook buiten ophangen. Het sterke katoen waarvan onze hangmatten wordt gemaakt kan namelijk best tegen een stootje. Vindt u het belangrijk dat de hangmat past bij uw tuinmeubilair? Dat begrijpen wij. Daarom hebben wij hangmatten in verschillende kleuren en afwerkingen in ons assortiment. Hierdoor zit er altijd wel een hangmat bij die perfect bij uw wensen past!

Braziliaanse hangmat van kwaliteit

Marañon produceert al tientallen jaren Braziliaanse hangmatten van de beste kwaliteit. Al onze hangmatten worden met zorg geproduceerd en afgewerkt, zodat u verzekerd bent van een hangmat die heerlijk ligt én lang mee gaat.

 

 

Kom uw hangmat uitzoeken

Bent u enthousiast geraakt? En zou u nu graag zo'n mooie Braziliaanse hangmat aanschaffen? Heeft u vragen? Onze medewerkers voorzien u van een passend advies!