EU flag

USA flag France flag German flag Nederland flag Italia flag Ireland flag

Hangmat stoel Rocker Lounger chocolate / ecru

Meer afbeeldingen

Hangmat stoel Rocker Lounger chocolate / ecru
€ 295,00

Availability: Niet in voorraad

Dit is de originele Rocker hangstoel, die wij reeds vanaf 2010 in maken. Wij gebruiken dikke ophangtouwen, waardoor er een draagvermogen ontstaat van 160 kg. De hangstoel is gemaakt van opgevuld en gekamd katoen waardoor er tien ronde kussentjes ontstaan die zorgen dat u extra zacht en comfortabel kunt liggen in deze loungestoel. Door zijn voeten steun kunt u er ook met de benen in zodat er een ideale lighouding wordt gecreëerd. De stoel kan aan twee kanten worden gebruikt. De ene kant is chocolate/ecru, de andere kant helemaal ecru.
Beschrijving

Details

De rocker Lounger Hangmat stoel is de meest comfortabele hangstoel. U kunt in deze hangmat stoel zitten en ook languit in liggen. Eén kant is uitgevoerd in chocolate/ecru en de andere kant helemaal ecru. De hangstoel is gemaakt van opgevuld en gekamd katoen waardoor er tien ronde kussentjes ontstaan die zorgen dat u extra zacht en comfortabel kunt liggen in deze stoel. Door zijn voeten steun kunt u er ook met de benen in zodat er een ideale lighouding wordt gecreëerd. De stoel is belastbaar tot 160 kg en kan worden opgehangen aan twee punten aan het plafond, tussen muren of in een van onze hangstoel standaards. Op de foto ziet u de stoel afgebeeld in de Lariks houten stoel standaard (Deze stoel wordt geleverd zonder standaard). De loungestoel is helemaal met de hand gemaakt en ook ideaal voor binnen in huis.

Extra informatie

Extra informatie

Land van Herkomst India
Kleur Nee
Maat Nee
Reviews

Klantenreviews 2 item(s)

Nog beter dan verwacht!
De stoel zit nog beter dan verwacht! Echt heel comfortabel! Hoge prijs maar dan krijg je ook wat.
Quality
Service
Prijs
Review door Andries Jonker / (Geplaatst op 23-04-2017)
Deze stoel zit echt heeeerlijk!
Hij zit echt heeerlijk! We zijn erg blij met de hangmat stoel en hebben er ook een standaard bij besteld zodat hij in de winter ook binnen kan worden gebruikt.
Prijs
Quality
Service
Review door Sandra / (Geplaatst op 08-10-2016)

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: