EU flag

USA flag France flag German flag Nederland flag Italia flag Ireland flag

Hangmat standaard XXL van geimpregneerd dennenhout

Meer afbeeldingen

Hangmat standaard XXL van geimpregneerd dennenhout

Normale prijs: € 395,00

Special Price € 265,00

Availability: In voorraad

De grootste houten standaard in geimpregneerd dennenhout, waardoor een goede waterbestendigheid wordt verkregen. Door de extra brede voet van 150cm staat de standaard heel stabiel en is met zijn draagvermogen van 200kg ook geschikt voor 2 personen.. Afstand tussen de ophangpunten is 420cm en de hoogte tot de grond van de ophangpunten is 160cm. Deze standaard is geschikt voor al onze Large(breedte 165cm) en XL(breedte 185cm) hangmatten. Omdat het hout is geimpregneerd is hij donkerder van kleur dan de meer waterbestendige Arc Lariks.
Bij ophalen in Aalsmeer € 235
Beschrijving

Details

Mooie donker gekleurde standaard van geimpregneerd dennehout. De standaard is water-, en zonbestendig en met zijn draagvermogen van 200kg ook geschikt voor 2 personen. Bij ophalen in Aalsmeer € 235
Extra informatie

Extra informatie

Land van Herkomst Polen
Color Nee
Maat Tweepersoons
Reviews

Klantenreviews 2 item(s)

Made well
What a nice frame. Absolutely well made. Price is high, but I think it is worthwhile. We had to wait 3 day before frame was delivered.
Prijs
Quality
Service
Review door robert / (Geplaatst op 25-11-2017)
Mooi afgewerkt en sterk
Heb deze besteld samen met een grijze hangmat. Kunnen er met het hele gezin in en kan hem in de winter buiten laten staan. Erg sterk en mooi afgewerkt. Moest wel 4 dagen wachten voordat hij werd bezorgd.
Service
Prijs
Quality
Review door Alex Lee / (Geplaatst op 21-10-2016)