EU flag

USA flag France flag German flag Nederland flag Italia flag Ireland flag

Hangmat standaard Aluminium Arc

Meer afbeeldingen

Hangmat standaard Aluminium Arc
€ 795,00

Availability: Niet in voorraad

Hangmat standaard van Aluminium voor twee personen en belastbaar tot wel 250 kg. Deze standaard kan het hele jaar buiten blijven staan want aluminium en RVS is onderhoudsvrij. Deze standaard is ook voor professioneel gebruik bij hotels, zwembaden en recreatie parken. We hebben deze hangmat standaard gemaakt voor onze grote hangmatten en al onze Large en XL maten passen erin. U kunt onze hangmatten en standaards komen uitproberen in onze showroom in Aalsmeer.
Beschrijving

Details

Aluminium hangmat standaard tweepersoons belastbaar tot wel 250kg. Deze hangmatstandaard is van top kwaliteit en afgewerkt met rvs schroeven zodat deze standaard het hele jaar buiten kan blijven staan. Al onze Large en XL hangmatten passen in deze standaard. De standaard heeft een ophanghoogte van 160cm met een lengte van 430cm. Deze standaard is uitermate geschikt voor professioneel gebruik of in een grote tuin, bij het zwembad of op een terras. Het aluminium van deze standaard is geanodiseerd waardoor het Aluminium niet wit gaan uitslaan. Deze standaard voor tweepersoons hangmatten is met veel zorg vervaardigd uit de beste materialen.
Extra informatie

Extra informatie

Land van Herkomst China
Color Nee
Maat Tweepersoons
Reviews

Klantenreviews 2 item(s)

Made well
What a nice frame. Absolutely well made. Price is high, but I think it is worthwhile. We had to wait 3 day before frame was delivered.
Prijs
Quality
Service
Review door robert / (Geplaatst op 25-11-2017)
Mooi afgewerkt en sterk
Heb deze besteld samen met een grijze hangmat. Kunnen er met het hele gezin in en kan hem in de winter buiten laten staan. Erg sterk en mooi afgewerkt. Moest wel 4 dagen wachten voordat hij werd bezorgd.
Service
Prijs
Quality
Review door Alex Lee / (Geplaatst op 21-10-2016)