EU flag

USA flag France flag German flag Nederland flag Italia flag Ireland flag

Hangmat Ranchos Large Zwart / Wit

Meer afbeeldingen

Hangmat Ranchos Large Zwart / Wit
€ 79,00

Availability: Niet in voorraad

Hangmat Ranchos Large is een sterke en simpele hangmat die wij al meer dan 25 jaar produceren. De Ranchos Zwart / Wit is gemaakt van katoen en wij geven op deze tweepersoons hangmat belastbaar tot 200 kg wel 3 jaar garantie tegen breuk. Top hangmat voor een laag budget! Deze Maranon klassieker is al meer dan 25 jaar in productie.
Beschrijving

Details

De Ranchos hangmatten serie produceren wij al meer dan 25 jaar en is sterk en simpel. Deze hangmat van katoen is belastbaar tot 200 kg en kan worden opgehangen op een minimale ophangafstand van 350 cm bij een hoogte van 165 cm. De Ranchos serie komt in een Large maat met een breedte van 165 cm. U kunt deze hangmat ook met twee personen gebruiken. Verkrijgbaar in 4 verschillende kleur strepen of helemaal ecru. Top hangmat voor een laag budget! Deze hangmatten hebben een totale lengte van 415 cm.
  • Lengte stof: 250 cm
  • Breedte stof: 165 cm
  • Max. draagvermogen: 200 kg
  • Totale lengte: 415 cm
  • gewicht: 2100 gram
  • Garantie: 3 jaar op breuk
Extra informatie

Extra informatie

Land van Herkomst Brazilië
Kleur Nee
Maat Large - Tweepersoons
Reviews

Klantenreviews 1 item(s)

Klassiek design
Fantastische colombiaanse hangmat met mooi klassiek zwart/wit design. Ik ben er erg blij mee en lig elke dag minimaal een uurtje te relaxen. De kwaliteit is super en het is ook goed voor me rug als ik er ontspannen in lig. Maranon is echt een top winkel !
Service
Prijs
Quality
Review door Ben Vissers / (Geplaatst op 19-04-2017)

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: