EU flag

USA flag France flag German flag Nederland flag Italia flag Ireland flag

Hangmat Dunes L Desert met verstelbare standaard

Meer afbeeldingen

Hangmat Dunes L Desert met verstelbare standaard
€ 299,00

Availability: In voorraad

Havana bruine verstelbare hangmatstandaard, die geschikt is voor onze Large en XL hangmatten. Draagvermogen 150kg. Door zijn extra brede voet is deze universele hangmatstandaard zeer stabiel. Gemakkelijk te monteren en te demonteren en dus gemakkelijk mee te nemen in de Camper of auto.
Met de prachtig macramé afgewerkte Dunes Large hangmat vormt hij een mooie combinatie. De Dunes hangmatten behoren tot de top hangmatten in onze collectie. Zonder de standaard hebben ze een draagvermogen van 250kg.


als ze tussen bomen of muren worden gehangen
Beschrijving

Details

Deze verstelbare hangmatstandaard in de mooie kleur Havana bruin met een draagvermogen van 150kg en voldoende verstelmogelijkheden, is geschikt voor al onze Large en XL hangmatten. Deze universele standaard is door zijn extra brede voeten heel stabiel. Met de prachtig macramé afgewerkte Dunes Large hangmat vormt hij een mooie combinatie. De Dunes hangmatten zijn tophangmatten met een draagvermogen van 250kg als ze tussen bomen of muren worden gehangen De standaard is gemakkelijk te monteren en te demonteren en is dus gemakkelijk op te bergen of mee te nemen in bv een caravan.
Extra informatie

Extra informatie

Land van Herkomst
Kleur Natuur kleuren
Maat Large - Tweepersoons
Reviews

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: