EU flag

USA flag France flag German flag Nederland flag Italia flag Ireland flag

Hangmat

Hangmat collectie van Marañon hangmatten

Een hangmat van Marañon is gemaakt van de beste kwaliteit want wij hebben een eigen productie en hanteren de hoogste kwaliteits normen daarom geven wij op onze eigen Marañon brand hangmatten ook 3 jaar garantie! Wij weven onze hangmatten extra dik en er zitten genoeg koorden in de uiteinden om de hangmat met veel gewicht te kunnen belasten. Het is van belang dat de hangmat breedt genoeg is om er overdwars in te kunnen liggen. Het is ook erg fijn om hem als 2-persoons hangmat te kunnen gebruiken.

Een extra grote hangmat voor lange mensen en voor mensen die wat korter zijn een wat kleinere hangmat. Wij raden een XL hangmat aan voor twee personen of personen langer dan 180cm en personen korter dan 180cm kunnen voor een Large hangmat kiezen. De XL hangmat maken wij ook extra kort zodat u deze hangmat ook op een korte ophangafstand kunt ophangen. Ook zijn er medium size hangmatten verkrijgbaar die ook wel eenpersoons hangmatten worden genoemd. De medium size is erg klein en geschikt voor kleine mensen. Door zijn kleine maat ook een stuk goedkoper dan de comfortabele grote maten. Heeft u een te grote ophangafstand dan kunt u dit makkelijk overbruggen met touw.

Koop uw hangmat in onze webshop of kom ze eerst uitproberen in onze winkels in Aalsmeer. Let Op! Deze hangmatten zijn alleen te koop bij Maranon en worden al sinds 1981 door ons in Zuid-Amerika geproduceerd. Doordat u rechtreeks koopt bij de producent / importeur krijgt u de beste prijs voor deze kwaliteits producten.

 • Foto-tabel Lijst

  Van hoog naar laag sorteren

  1-36 of 59

  Pagina:
  1. 1
  2. 2

  Foto-tabel Lijst

  Van hoog naar laag sorteren

  1-36 of 59

  Pagina:
  1. 1
  2. 2