Niet op voorraad

Familie hangmat uit mexico

€ 95,00
Een echte familie hangmat met de hand gemaakt in Mexico. Deze hangmat is zeer groot en daarom ook heel comfortabel omdat je er helemaal in de breedte in kunt liggen.

Deze Familie hangmat geproduceerd in Mexico is lekker ruim en ideaal om in te loungen. Door zijn extra grote maat kun je heerlijk overdwars liggen in deze hangmat en is er genoeg plaats voor twee personen. De hangmat komt in verschillende kleuren designs.

Minimale ophangafstand van 350 cm bij een ophanghoogte van 180 cm. Zeer sterk en belastbaar tot wel 250 kg bij juist gebruik. Bij al de Mexicaanse hangmatten, moet men oppassen niet aan één van de draden te blijven haken en ze dan bij het opstaan stuk te trekken.

Opletten als men sieraden draagt of een riem of knoopjes die kunnen blijven haken. Om breuk te voorkomen, kan men beter één van onze Mexico Especial hangmatten aanschaffen. Die hebben een dikkere draad, die veel minder snel breekt. Voor mensen met ervaring met dit type hangmat zijn ook de standaard Mexico hangmatten geschikt. Let wel op, dat de draden aan de uiteinden niet verward geraken. Zorg dat de draden dan zo snel mogelijk weer op orde worden gebracht.

Meer informatie
MerkMarañon
MaatFamilie - XL
Land van HerkomstMexico
Lengte doek240 cm
BreedteNvt
To Top