Braziliaanse hangmatten

Resultaat 1–12 van de 34 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 34 resultaten wordt getoond

Wat een Braziliaanse hangmat zo anders maakt dan een ‘gewone’ hangmat? Onze hangmatten uit Brazilië worden met zorg gemaakt, van de beste kwaliteit katoen. En dat merkt u! De hangmatten zijn ontzettend sterk. wij gebruiken voor de spandraden aan het uiteinden een eerste klas katoen en zorgen ervoor dat er genoeg spandraden zijn. Onze maat large heeft 24 (48 enkele) dubbele spandraden, onze XL heeft 32(64) enkele) dubbele spandraden en onze uitzonderlijk grote Gigante zelfs 40 (80 enkele) dubbele spandraden. De uiteinden worden met macramé afgewerkt, wat samen met het hoge aantal spandraden zorgt voor een hoog draagvermogen en een optimale spreiding van uw lichaamsgewicht en daardoor een hoog ligcomfort geeft. De macrame afwerking zorgt bovendien voor een luxe uitstraling en is het kenmerk van de echte Braziliaanse hangmat. Meestal worden ze nu eenvoudig omgezoomd uit kostenbesparend oogpunt, maar wij willen zoveel mogelijk het karakter van de originele brazliaanse hangmat behouden. Bovendien steunen wij daarbij de vrouwen, die dit specialisme tot de hunnen hebben gemaakt en dat hen een extra inkomen geeft. En onze macrame weefsters zijn echt goed en behoren naar ons idee tot de besten in Brazilie.

Lekker veel ligcomfort

Onze Braziliaanse hangmat is beschikbaar in verschillende maten. Wij hebben ze in de maten Medium (zonder macrame), Large, XL en Gigante. De Large, XL en Gigante zijn geschikt voor 1 of 2 personen, maar de keuze hangt af van de lengte van de persoon (personen) in kwestie en hun gewicht. Breedte en belastbaarheid zijn bij elke hangmat aangegeven/ Wij gaan er altijd vanuit, dat men ook diagonaal in een hangmat moet kunnen liggen, dus speelt de breedte speelt altijd een rol.. De Gigante, heerlijk voor personen langer dan 190cm, is tot maar liefst 300 kg belastbaar! U kunt hier dus ook lekker met z’n tweeën, of misschien wel met z’n drieën, in gaan liggen en wordt ook wel de familie hangmat genoemd, omdat je er met het hele gezin in kan loungen.

Voor buiten en binnen

U kunt uw Braziliaanse hangmat niet alleen binnen, maar ook buiten ophangen. Het sterke katoen waarvan onze hangmatten wordt gemaakt kan namelijk best tegen een stootje. Vindt u het belangrijk dat de deze past bij uw tuinmeubilair? Dat begrijpen wij. Daarom hebben wij hangmatten in verschillende kleuren en afwerkingen in ons assortiment. Hierdoor zit er altijd wel een hangmat bij die perfect bij uw wensen past!

Braziliaanse hangmat van kwaliteit

Marañon produceert al tientallen jaren Braziliaanse hangmatten van de beste kwaliteit. Al onze produkten worden met zorg geproduceerd en afgewerkt, zodat u verzekerd bent van een hangmat die heerlijk ligt én lang mee gaat. En op al onze braziliaanse macrame hangmatten zit 3 jaar garantie. Maar bij juist gebruik heeft men er nog vele jaren meer plezier van. 15 tot 20 jaar is eerder regel dan uitzondering.