EU flag

USA flag France flag German flag Nederland flag Italia flag Ireland flag
Abonneren op RSS-feed

baby & kids

baby & kids

Baby en kinder hangmatten vind u bij Marañon de hangmat expert

Wist u dat de Baby al vanaf de geboorte in de hangmat kan en dat u de hangmat kunt ophangen in de box? baby hangmatten worden gebruikt tot ongeveer 6 maanden en is zeer goed voor het ritmisch evenwicht van uw baby. De lichte schommelbeweging, die onder invloed van de ademhaling ontstaat stimuleert de evenwichtsorganen en heeft een positieve effect op de ontwikkeling van uw baby. Doordat de rug niet helemaal wordt uitgerekt is dit dezelfde houding als de foetushouding. Zorg dat de baby altijd warm ligt. Heerlijk koel in de zormer maar te koud in de winter. De baby hangmat is te gebruiken totdat de baby gaat kruipen en als de baby kan lopen kan hij in een kinderhangmat.

Alle baby hangmatten van Marañon zijn van zeer hoge kwaliteit en kunnen op hoge temperatuur worden gewassen in de wasmachine. Beter kunnen we deze babyhangmatten niet maken. In 1992 zijn wij begonnen met de productie van babyhangmatten in Brazilië en Colombia, dit zijn de landen waar de beste hangmatten vandaan komen. Onze babyhangmatten hebben een lengte van 150 cm zodat ze in de box met de bijgeleverde touwtjes kunnen worden opgehangen. Baby hangmatten langer dan 150 cm passen niet in de box! De stof is 100 cm breed en 100 cm lang waardoor de baby overdwars in de hangmat kan liggen.

De kinder hangmatten en hangstoelen zijn vanaf ongeveer twee jaar. U kunt de hangmat en hangstoel voor kinderen gebruiken als het kind kan lopen. Dan beseft hij ook dat hij eruit kan vallen en zal de hangmat dan gebruiken om te relaxen of mee te spelen.

 

 • Foto-tabel Lijst

  Van hoog naar laag sorteren

  8 artikel(en)

  Foto-tabel Lijst

  Van hoog naar laag sorteren

  8 artikel(en)