EU flag

USA flag France flag German flag Nederland flag Italia flag Ireland flag

Arc Lariks hangmat standaard van hout

Meer afbeeldingen

Arc Lariks hangmat standaard van hout
€ 445,00

Availability: Niet in voorraad

Hangmat standaard van Lariks hout voor tweepersoons hangmatten. Deze standaard is belastbaar tot 200 en geschikt voor al onze Large en XL hangmatten. Lariks hout is zeer geschikt voor gebruik buiten. Deze prachtig vormgegeven standaard is een eyecatcher in uw tuin of op het dakterras.  • Totale lengte: 420 cm

  • Breedte: 160 cm

  • Hoogte: 170 cm

  • Materiaal: Lariks hout

  • Maximaal draagvermogen: 200 kg


De standaard heeft een hoogte van 170 cm zodat de hangmat in een perfecte boog hangt. Lagere standaards zorgen dat de hangmat stak hangt en dit is niet bevordelijk voor het ligcomfort!

Beschrijving

Details

Hangmat standaard Arc Lariks hout is belastbaar tot 200 kg en geschikt voor al onze Large en XL hangmatten. Deze houten hangmatstandaard is gemaakt van Lariks hout. Lariks hout wordt ook gebruikt om boten van te maken en is een uitstekende hout soort voor gebruik buiten. Omdat deze hangmat standaard een breedte heeft van 160 staat hij erg stabiel en kan niet omvallen als er in geschommeld wordt. De totale lengte van deze standaard is 420 cm en tussen de ophangpunten is dat 400 cm. Hangmatten met een lente tot 410 cm passen in deze tweepersoons hangmat standaard. U kunt deze standaard uitproberen in onze showroom in Aalsmeer. Deze tweepersoons hangmat standaard is een van de beste standaards op de markt. Op internet worden veel standaards aangeboden die op deze lijken maar onze Arc is gemaakt van Lariks hout ipv dennenhout! Deze specifieke maat van deze standaard is ook ideaal voor onze grote matten.
Extra informatie

Extra informatie

Land van Herkomst
Color Nee
Maat Tweepersoons
Reviews

Klantenreviews 4 item(s)

Snelle levering, sterke standaard
Solide standaard van sterk hout. Mooi design en snelle levering Antwerpen. De grote hangmat die ik vorig jaar bij jullie heb besteld past er perfect in. Het wordt weer genieten zette zomer.
Service
Prijs
Quality
Review door Anoniem / (Geplaatst op 15-05-2017)
Standaard prima geschikt voor hangmatten zuid amerikaanse stijl
Wat een opluchting dat in deze standaard een grote hangmat past. Wij hebben bij een concurrent ook zo een standaard besteld, maar die bleek veel te laag om een Braziliaanse hangmat in op te hangen. Hadden ze niet duidelijk aangegeven op hun site. Wij hebben die standaard dan ook geretourneerd en bij jullie deze standaard gekocht. Helemaal top. Bedankt.
Prijs
Quality
Service
Review door Gerard van Schaik / (Geplaatst op 30-04-2017)
Hij staat al in de tuin
We hebben hem vandaag al in de tuin gezet. Mooi hout en heel stevig. De hangmat past er mooi in en we hebben er al even heerlijk in gelegen. We kunnen niet wachten tot de zoner
Service
Prijs
Quality
Review door Claudia / (Geplaatst op 30-03-2017)
Voor onze XL hangmat
Wij hadden al een XL hangmat van Maranon en zijn heel blij met onze nieuwe standaard
Service
Prijs
Quality
Review door Pieter Witvoet / (Geplaatst op 21-10-2016)